O nouă funcție utilă la Whatsapp. Îți este de mare ajutor, ce presupune

Olteanu Mariana 01.06.2023, 19:57
O nouă funcție utilă la Whatsapp. Îți este de mare ajutor, ce presupune

Whatsapp este una dintre cele mai folosite aplicații de socializare. Recent, aceasta va pune la dispoziția utilizatorilor o nouă funcție. În încercarea de a-și menține clienții și pentru a atrage alții noi, cei de la Meta lucrează intens la noi actualizări pentru a satisface nevoile și așteptările utilizatorilor, ar acum a fost anunțată o nouă funcție.Este vorba despre funcția de modul Companion pentru utilizatorii săi Android. Află în rândurile de mai jos ce presupune această funcție.

WhatsApp ne surprinde continuu cu noi funcții extraordinare, care de care mai interesante. Cât mai curând, acesta va pune la dispoziția celor 2 miliarde de clienți o nouă funcție. Este vorba despre modul Companion, care le va permite utilzatorilor săi Android să conecteze până la cinci telefoane Android la un singur cont. Însă, telefoanele secundare care sunt conectate nu vor avea acces la toate datele de pe principalul dispozitiv. În urma noului upgrade și  utilizatorii de IOS vor putea folosi acest modul.

Ce este modul Companion?

Acestă funcție vine în întâmpinarea nevoilor firmelor mici. Funcția le va permite acestora să aibă acces în timp real la mesajele primite pe numărul firmei. Aceasta nu este singura noutate. Utilizatorii IOS vor putea avea acces și la mesajele din urmă.  Mai mult, compania oferă asigurări și suține că toate conversațiile rămân criptate end-to-end, chiar și pe dispozitivele conectate.

Cei care vor opta pentru  modul Companion ar trebui să ia în calcul faptul că actualizările de stare și listele de difuzare a mesajului vor fi disponibile doar pe unul dintre dispozitive. Mai mult, noua versiune va reda acum GIF-uri automat în chat-uri fără a fi nevoie să atingeți mesajul.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei. Până la momentul actual, nu se știe cât va dura până când această funcție va putea fi accesată.

”Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajați suplimentari pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business.

De asemenea, lansând în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de a conecta la dispozitivele însoțitoare. Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR.

Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor”, au transmis reprezentanții WhasApp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe