O femeie a născut gemeni cu nuanțe de piele complet diferite. Oamenii cred că cei mici au tați separați. Explicația

Ana Anitoiu 19.08.2022, 23:43
O femeie a născut gemeni cu nuanțe de piele complet diferite. Oamenii cred că cei mici au tați separați. Explicația

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a născut gemeni cu nuanțe de piele complet diferite, iar oamenii cred că cei mici sunt, de fapt, frați vitregi, nicidecum că ar avea același tată. Însă, explicația este cu totul alta.

Mama gemenilor: La naștere, nu păreau atât de diferiți

Mama gemenilor este Chantelle Broughton, o tânără în vârstă de 29 de ani. Ea a născut în aprilie, la Spitalul din Nottingham City. Primul născut a fost fiul ei, Ayon, care are pielea deschisă și ochi verzi. Apoi a urmat fiica sa, Azirah, cu un ten mult mai închis și ochi căprui.

„Sunt foarte fericită că sunt așa cum sunt. Avem o familie unică. Azirah avea pielea ceva mai închisă la naștere, dar nu puteai să-ți dai seama. Însă, pe măsură ce săptămânile au trecut, a ajuns la punctul în care pielea ei este mai închisă decât cea a tatălui său”, a spus mama gemenilor, potrivit Daily Mail.

O femeie a nascut gemeni cu nuante de piele complet diferite
Gemenii Azirah si Ayon

Care este explicația

Astfel de cazuri sunt foarte rare. Experții în genetică au estimat că șansele sunt de una la un milion. Mama gemenilor a explicat că deși ea are pielea deschisă la culoare, este de rasă mixtă, având un bunic matern nigerian. În plus, tatăl copiilor, Ashton, în vârstă de 29 de ani, este jumătate jamaican și jumătate scoțian.

„Azirah este liniștită, în timp ce Ayon vrea mult mai multă atenție. Vrea mereu să fie legănat și gândurește tot timpul, ceea ce Azirah nu face foarte des. Însă, am observat că se privesc cu atenție unul pe altul și au început să-și zâmbească”, a mai spus mama copiilor.

Mama gemenilor a mai spus că deocamdată pare că cei doi bebeluși, acum în vârstă de patru luni acum, au personalități „total opuse”, dar par să se înțeleagă bine. Chantelle Broughton a recunoscut că gemenii săi atrag curiozitatea celor din jur, iar unele persoane cred că bebelușii au tați diferiți sau că nu pot fi amândoi copiii ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...