O pereche de gemeni face furori în toată lumea. Nimeni nu i-ar crede înrudiți. Mama lor: ”Nu mă așteptam la așa ceva”

Ana Anitoiu, Diana Dumitrache 28.07.2021, 23:37

O pereche de băieți gemeni face furori în toată lumea. Nimeni nu i-ar crede înrudiți, deoarece aspectul lor fizic este total diferit. Mama celor doi copii a spus că nici ea nu se aștepta la așa ceva și a povestit că diferențele dintre ei merg și mai departe de felul în care arată.

Mama gemenilor care nu seamănă deloc: ”Sunt uimită în fiecare zi”

Cei doi băieți gemeni au fost născuți în aprilie anul trecut. În timp ce unul dintre ei, Klay, are pielea albă ca zăpada, ochii albaștri și părul blond, celălalt, Cole, este de culoare, brunet și cu ochi negri. Mama lor, Jade Ball, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, acum în vârstă de 32 de ani, a explicat la ce se aștepta înainte de naștere.

Femeia a spus că nu se aștepta la o asemenea diferență între gemenii ei și ai partenerului ei, Kade, care esre pe jumătate jamaican. Jade Ball credea că cei doi copii vor semăna cu fratele lor mai mare, în vârstă de doi ani, Cruz, al cărui ten este mai închis decât al ei și mai deschis decât al tatălui.  Șansele ca așa ceva să se întâmple sunt de un milion la una, potrivit Daily Mail.

”Nu m-am așteptat să se nască atât de diferiți. A fost evident încă din prima clipă, dar pe măsură ce cresc arată și mai diferit. Sunt uimită de acest lucru în fiecare zi. Eu cred că e foarte frumos că nu seamănă deloc. Este fascinant. Sunt atât de diferiți, dar la fel de frumoși! Totuși, chiar dacă n-ai spune că sunt înrudiți, dacă îi vezi unul lângă altul îți dai seama că sunt frați”, a spus femeia care trăiește alături de familia ei în Marea Britanie.

O pereche de gemeni face furori in toata lumea. Nimeni nu i-ar crede inruditi
Gemenii Klay si Cole

Cum se înțeleg gemenii care nu par înrudiți

De asemenea, mama celor doi frați gemeni total diferiți a spus că aceștia au o legătură frumoasă și le place amândurora să se joace cu fratele lor mai mare. Totuși, personalitățile lor sunt complet diferite, la fel ca aspectul fizic. Deschideți galeria foto de mai sus!

”Klay este liderul. Este încrezător în el însuși, năstrușnic și curios în legătură cu orice. Cole este ceva mai rezervat decât Klay, îi place mult să danseze prin casă și să stea în brațele mele.

Amândurora le place atenția pe care le-o acordă oamenii. Amândoi sunt modele acum. Sunt fericită că sunt atât de speciali. Nu mi i-aș putea imagina altfel. Toată lumea este fascinată de ei”, a spus mama gemenilor Klay și Cole.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...