Cu ce se ocupă gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea. Meseriile alese de cei doi, surprinzătoare

Badea Violeta 18.07.2022, 10:04

Mihaela și Cristi Borcea au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de mai bine de două decenii. Cei doi s-au separat în 2011 și au împreună trei copii, pe Patrick, în vârstă de 24 de ani, dar și pe gemenii, Mihai Angelo și Antonia Melissa, în vârstă de 19 ani. Despre primul copil al fostului patron de la Dinamo se știe că este implicat în afaceri, însă cu ce se ocupă frații lui Patrick? De curând, fosta soție a lui Cristi Borcea a făcut dezvăluiri incredibile!

Mihaela Borcea, despre meseriile pe care și le-au ales Angelo și Melissa

Mihai Angelo și Antonia Melissa, în vârstă de 19 ani, sunt gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea. De asemenea, aceasta mai are un copil cu fostul patron al lui Dinamo. Este vorba de Patrick, în vârstă de 24 de ani, care duce deja cu succes mai departe numele lui Cristi Borcea.

Patrick este implicat în afaceri în agricultură și se ocupă și de un alt business al familiei, mai exact de un pub inaugurat în anul 2017. Recent, Mihaela Borcea a dezvăluit și meseriile pe care și le-au ales gemenii, în vârstă de 19 ani. În prezent, cei doi studiază. Melissa urmează cursurile unei facultăți de arhitectură, în timp ce fratele său a optat pentru business.

„Melissa este pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil. Coco, bineînțeles, merge și el pe partea de business”, a precizat fosta parteneră a lui Cristi Borcea, într-un interviu oferit revistei Click!.

„Ar vrea, să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră”, a mai adăugat ea.

Cristi Borcea si cei doi gemeni ai sai
Cristi Borcea si cei doi gemeni ai sai

Cristi Borcea are nouă moștenitori

Cristi Borcea este considerat un adevărat cuceritor în țara noastră. Omul de afaceri a fost căsătorit de trei ori şi are nu mai puțin de nouă copii cu patru femei diferite.

În vârstă de 50 de ani, fostul patron al lui Dinamo are trei copii cu Mihaela, pe Patrick și pe gemenii Antonia Melissa și Angelo. De asemenea, afaceristul a avut o relaţie cu Simona Voiculescu în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Din această aventură a rezultat o fetiță, Carolyn.

Cu Alina Vidican, Borcea îi are pe Alex și Gloria, iar din mariajul cu Valentina Pelinel au mai rezultat trei copii, gemenele Maria Indira și Maria Raisa și juniorul Milan .

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...