Nora fostului lider PSD și Poliția Rutieră, luptă în instanță. Ce se întâmplă în procesul în care Gina Dragnea a făcut apel după ce a fost amendată

Diana Dumitrache 31.07.2020, 13:07

Un nou scandal în familia lui Liviu Dragnea! Nora fostului lider PSD a dat în judecată Poliţia Rutieră după ce a fost amendată pentru depăşirea vitezei pe o şosea din judeţul Giurgiu. Ultimele noutăţi din procesul Ginei Dragnea.

Gina Dragnea contestă amenda dată de poliţiştii de la Rutieră

Nora lui Liviu Dragnea este o cunoştinţă veche a poliţiştilor. Tânăra a realizat performanţa de a primi 12 amenzi în mai puţin de 4 ani. A dovedit astfel “perseverență în activitatea contravențională”, după cum au arătat judecătorii care au consultat istoricul Ginei.

Soţia lui Valentin Dragnea a rămas fără permis, anul trecut, pentru 30 de zile şi a primit o amendă în valoare de 580 de lei. Asta după ce a fost oprită de un echipaj de poliţie în comună Copaciu, județul Giurgiu, pentru că depășise un automobil printr-o zonă în care depășirea era interzisă, scriu cei de la WOWbiz.ro.

Gina Dragnea se afla la volanul unui adevărat bolid: Porsche Cayenne. Mai mult, aceasta nu a prezentat nici permisul de conducere pentru că nu îl avea asupra ei. Deşi a fost iertată pentru cea de-a doua infracţiune, tânăra a decis să conteste în instanţă procesul verbal. Dosarul a ajuns la apel la Tribunalul Giurgiu.

Nora fostului lider PSD și Poliția Rutieră, luptă în instanță. Ce se întâmplă în procesul în care Gina Dragnea a făcut apel după ce a fost amendată
Nora fostului lider PSD și Poliția Rutieră, luptă în instanță. Ce se întâmplă în procesul în care Gina Dragnea a făcut apel după ce a fost amendată

Primul termen a fost la începutul lunii mai, însă din cauza stării de urgenţă, procesul a fost amânat pentru 29 iulie. „Amână cauza. Cerere lipsă apărare”, au motivat judecătorii amânarea pentru 4 noiembrie. Asta înseamnă că Poliția Giurgiu nu și-a putut susține cauza.

Nunta lui Valentin şi a Ginei a adunat peste 500 de invitaţi aleşi pe sprânceană

Bruneta s-a căsătorit cu Valentin Dragnea în anul 2018, iar evenimentul a ținut mult timp prima pagină a tabloidelor. Printre invitați au fost și parlamentari PSD, primari, preşedinţi de Consilii Judeţene şi miniştri, cât și Viorica Dăncilă.

Anunţată iniţial la Biserica Elefterie, cununia a fost mutată pe ultima sută de metri. În cele din urmă, cununia a avut loc la capelă de la Palatul Snagov. Se pare că motivul ar fi fost persoanele care nu îl agreau deloc pe socrul mare adunate în număr mare în faţa bisericii.

În luna mai 2019, fostul şef PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...