În ce investește Irina, iubita lui Liviu Dragnea, averea fostului șef al PSD

Redacția IMPACT 20.07.2020, 20:50

Fostul Lider PSD a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, dar chiar și așa, nu ezită să își continue planurile de afaceri, acesta fiind ajutat chiar de către iubita lui. În ce a investit Irina, iubita lui Liviu Dragnea?

În ce investește Irina Tănase?

Deși Dragnea se află la închisoare, afacerile lui sunt desfășurate chiar de către Irina. După ce fostul lider PSD a fost încarcerat, mulți au început să spună că iubita lui mai tânără cu 30 de ani decât el, îl va lăsa, dar lucrurile nu au stat chiar așa. Dragnea are mare încredere în Irina, iar astfel i-a propus să îi continue afacerile până când va ieși din închisoare. Recent, tânăra a cumpărat un apartament de 260.000 de euro, chiar lângă Casa Poporului, iar oficialii au susținut că banii provin de la părinții săi. Totodată, pe lângă tranzacția imobiliară, Irina a mai achiziționat și două terenuri în Ilfov, cu care Liviu Dragnea are deja planuri foarte mari.

„Au cerut deja aviz de construcție pentru niște case. Terenurile sunt cu vedere la lac și vor să facă și un club de yachting, unul de pescuit. Vorbim despre o invetiție foarte mare. De proiect se va ocupa chiar Irina. Liviu are mare încredere în ea și o consideră o femeie foarte capabilă. Când va ieși din închisoare, cu siguranță se vor căsători. Rămâne de văzut dacă ea se va ridica la așteptările lui”, ne-au mărturisit surse apropiate ale lui Dragnea.

În ce investește Irina, iubita lui Liviu Dragnea, averea fostului șef al PSD.
În ce investește Irina, iubita lui Liviu Dragnea, averea fostului șef al PSD.

Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea

Irina Tănase se află la vârsta de 27 de ani, iar ea ar fi fost motivul principal pentru care fostul lider PSD a divorțat de soția lui și de cei doi copii. Potrivit informațiilor, cei doi ar fi fost împreună încă din anul 2015, iar până acum nimic nu a putut să îi despartă. Presiunea celor din jur și diferența enormă de vârstă, se pare că nu au putut să îl facă pe Dragnea să renunțe la iubirea vieții lui, chiar dacă mai mulți membrii din familiile celor doi nu au fost de acord.

Fostul lider PSD și frumoasa lui iubită și-au făcut prima apariție în anul 2018, la Congresul Extraordinar PSD. Atunci, Liviu Dragnea a așezat-o pe Ioana în primul rând, între Gabriela Firea și Carmen Dan, fostul ministru de Interne. Totodată, mulți care știau că Alexandra Tănase este secretarea lui Dragnea, au rămas surprinși. Acum mai multe surse spun că urmează să se căsătorească, după ce Dragnea va ieși din închisoare

Urmăriți Impact.ro și pe