Nicoleta Luciu se confruntă cu o problemă neașteptată de sănătate. Trebuie să vină în București pentru tratament

Andra Daoud 30.05.2022, 08:55

Nicoleta Luciu a renunțat în urmă cu câțiva ani la cariera în televiziune și s-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de soțul ei și cei patru copii. Vedeta mai vine din când în când la București, pentru a-și vizita sora, dar și pentru anumite tratamente la care apelează. Nicoleta se confruntă cu o problemă care afectează multe femei și a apelat la una dintre cele mai renumite clinici pentru a o trata.

Problema de sănătate cu care se confruntă Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu are mare grijă la felul în care arată și, chiar dacă este mamă a patru copii și are peste 40 de ani, se menține în continuare în formă. Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta ține în continuare legătura cu fanii ei de pe rețelele sociale. Recent, le-a dezvăluit acestora că se confruntă cu o problemă medicală pentru care este nevoită să facă naveta la București, ca să primească tratament adecvat.

În urmă cu câteva luni, Nicoleta Luciu a constatat că suferă de alopecie, o afecțiune din cauza căreia își pierdea podoaba capilară. Pentru a o ține sub control și a minimiza efectele, vedeta face tratamente săptămânal, la o clinică din București. Prețul nu este deloc unul modest și pentru fiecare ședință este nevoită să scoată din buzunar între 1.000 și 2.000 de euro.

Nicoleta Luciu a povestit pe Instagram că tratamentul dă rezultate în cazul ei și că urmează procedurile de opt luni, timp în care părul ei și-a dublat volumul. Ea s-a lăsat pe mâna unui medic estetician renumit, Ensar Duman, care are propria clinică în Capitală.

Nicoleta Luciu se confrunta cu o problema neasteptata de sanatate. Trebuie sa vina in Bucuresti pentru tratament 1
Nicoleta Luciu face tratamente pentru par de opt luni

De ce nu vrea să revină în televiziune

Nicoleta Luciu și-a cucerit fanii cu rolurile pe care le-a jucat în câteva telenovele românești. După ce a născut tripleții însă, vedeta a decis să se retragă din showbiz și s-a mutat alături de familie la Miercurea Ciuc. Nu o tentează să revină în televiziune, deși oferte în acest sens a mai primit de-a lungul timpului.

„Nu sunt oferte ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse.

Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi.

Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap. Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa. Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc.”, spunea Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe