Nicoleta Luciu revine la TV? Postul ales de frumoasa brunetă

Ioana Bucur 31.03.2022, 08:10

De când a devenit mamă, vedeta a decis să se dedice cu totul familiei, așa că s-a retras din lumina reflectoarelor. După câțiva ani buni în care nu a mai apărut pe micul ecran, se pare că Nicoleta Luciu ar putea să revină la TV. Frumoasa brunetă ar fi ales deja postul, precum și formatul proiectului în care ar urma să se implice. Cu cine va face echipă în fața camerelor de filmat?

Nicoleta Luciu, din nou la TV?

Nicoleta Luciu era una dintre cele mai cunoscute femei din România, iar cariera ei era în plină ascensiune în momentul în care a ales să pună creșterea copiilor ei pe primul loc, retrăgându-se din tot ce înseamnă showbiz-ul de la noi din țară.

Bruneta a fost la un pas să își facă marea întoarcere în televiziune în anul 2019, când a acceptat inițial oferta celor de la Antena 1 de a participa alături de sora sa, Iuliana Luciu, la Asia Express. În cele din urmă, a decis să se retragă din proiect.

Însă Nicoleta Luciu pare să fie acum mai mult decât pregătită să revină pe micul ecran. Vedeta ar fi la un pas să semneze un contract cu Prima TV, scriu jurnaliștii redacției Click!. Proiectul ce i se va da pe mână nu este un format străin, fiind vorba despre o emisiune despre nunți, asemănătoare celei pe care a găzduit-o, în 2015, împreună cu actorul Denis Ștefan, fostul ei coleg din producțiile „Inimă de țigan” și „Regina”.

La emisiunea pe care ar urma să o prezinte la Prima TV, co-prezentatorul Nicoletei Luciu ar putea fi nimeni altul decât Gabriel Coveșeanu, „Cove”, care prezintă „Flash Monden” alături de Diana Bart.

Nicoleta Luciu revine la TV? Postul ales de frumoasa brunetă
Nicoleta Luciu

„Vrea să îl dea în judecată”

Nu a fost o perioadă ușoară pentru frumoasa brunetă. Numele ei a ajuns din nou în centrul atenției în spațiul public când Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din România, a susținut, în cartea lui Codin Maticiuc, „Dresor de lei și de fraieri”, că ar fi avut o relație cu ea.

„Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine. Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică, au declarat, în exclusivitate, surse apropiate de Nicoleta Luciu, pentru playtech.ro.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit în 2012 și au împreună patru copii: Zsolt Jr, născut în anul 2008, și tripleții Karol, Kevin și Kim, născuți în 2011, pe care îi cresc la Miercurea Ciuc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...