Nicholas Cage a ajuns falit. Pe ce a putut să cheltuiască celebrul actor 150 de milioane de dolari

Redacția IMPACT 11.08.2020, 18:19
Nicholas Cage a ajuns falit. Pe ce a putut să cheltuiască celebrul actor 150 de milioane de dolari

Nicolas Cage a fost prins, se pare în vâltorile celebrității, care l-au dus pe culmi pe care nu credea că va ajunge vreodată. Starul de la Hollywood trece printr-una din cele mai dificile perioade ale sale și asta pentru că a ajuns efectiv falit.

Nicolas Cage și cumpărăturile excentrice care i-au ruinat buzunarele

Este unul din cei mai apreciați actori din toată lumea, care a încasat, de-a lungul timpului milioane de dolari din industria în care activează. Ba mai mult, ajunsese la un moment dat să fie cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Valoarea câștigătorului Oscar din 1996 pentru pelicula „Leaving Las Vegas” sa ajunsese la 150 de milioane de dolari.

Insululele, mașinile scumpe sau casele sunt doar câteva dintre investițiile pe care le-a realizat Nicolas Cage în ultimii ani, dar sunt din păcate și tot aceleași care l-au și lăsat falit. Actorul în vârstă 56 de ani a acumulat datorii de 6,3 milioane de dolari, doar din taxele proprietăților pe care le deținea.

Deși pare greu de crezut, Nicolas Cage pare că nici nu-și recunoaște sieși mania pentru achiziții excentrice, motiv pentru care l-a blamat pe contabilul său, despre care spune că l-a condus pe „o pantă care l-a ruinat financiar”, scrie publicația The Mirror, citată de adevarul.ro.

Ce bunuri de lux a cumpărat Nicolas Cage

Două din insulele private din Bahamas, situate într-un oraș celebru pentru faptul că a fost, în urmă cu mult timp, locuința piraților, se află pe numele lui Nicolas Cage. Cea mai mare dintre ele costă 7 milioane de dolari. Actorul de la Hollywood a avut la un moment dat 15 proprietăți, 13 case în SUA și două castele în Germania și Marea Britanie.

La capitolul mașini, starul hollywoodian avea o colecție impresionantă, în care se aflau un Lamborghini din 1997, deţinut de Şahul Iranului, pe care a plătit 450.000 de dolari, nouă Rolls Royce-uri şi un Ferrari Enzo, o maşină în ediţie limitată de 1 milion de dolari, potrivit sursei citate.

Nici iahturile și avioanele private nu au lipsit din viața lui Nicolas Cage. Pe lângă avionul său privat, actorul din „National Treasure” a mai deținut și patru iahturi, cel mai scump dintre ele fiind în valoare de 20 de milioane de dolari.

Urmăriți Impact.ro și pe