Motivul pentru care Victor Ciutacu dă în judecată un post TV. Ce i-au făcut jurnalistului

Mihai Roșoiu 25.11.2020, 12:20
Motivul pentru care Victor Ciutacu dă în judecată un post TV. Ce i-au făcut jurnalistului

Victor Ciutacu și-a dat în judecată adversarii din mediul public. Jurnalistul a pornit un război total împotriva unor colegi de breaslă, dar și a unor foști politicieni și a unui post TV concurent celui la care activează în prezent. Motivul pentru care Victor Ciutacu dă în judecată un post TV este lesne de presupus. Un val de acuzații lansate la adresa lui Ciutacu, l-a împins pe acesta să ia o decizie fără precedent. Realizatorul TV i-a acționat în judecată pe cei pe care-i consideră vinovați că i-au afectat imaginea.

Motivul pentru care Victor Ciutacu dă în judecată un post TV. Ce i-au făcut jurnalistului

Lista lui Ciutacu e lungă. Jurnalistul i-a chemat în fața justiției pe Constantin Muzgoci, Anca Alexandrescu, Cristian Rizea și postul Realitatea Plus. Pe data de 20 de noiembrie, Victor Ciutacu a intentat procesul împotriva celor nominalizați mai sus. Motivul pentru care Victor Ciutacu îi acuză pe aceștia de defăimare și calomnie la adresa sa. Totul s-a petrecut într-una dintre edițiile emisiunii „Culisele statului paralel”, de la Realitatea Plus.

Motivul pentru care Victor Ciutacu da in judecata un post TV. Ce au spus acuzații
Motivul pentru care Victor Ciutacu da in judecata un post TV. Ce au spus acuzații

Moderată de Anca Alexandrescu, fostă secretată a lui Liviu Dragnea, emisiunea a scos la iveală câteva informații pe care Ciutacu le consideră defăimătoare la adresa sa. Afirmațiile invitaților Ancăi Alexandrescu sunt extrem de grave la adresa realizatorului de la România TV. Jurnalistul le cere celor amintiți să retragă din spațiul public toate afirmațiile defăimătoare la adresa sa. De asemeenea jurnalistul mai pretinde 200.000 de euro pentru prejudiciul moral ce i s-a adus.

Afirmații grave la adresa lui Victor Ciutacu

Iată câteva dintre pasajele din emisiune incriminate de Victor Ciutacu în plângerea depusă în justiție:

„Un jurnalist (n.n. – Victor Ciutacu) care mă face ”sifonăreasă”, printre altele. E unul dintre jurnaliștii care lua șpagă de la băieții șmecheri. Știu de unde vine atacul, de unde credeți, de la Sebastian Ghiță. Voi ați luat șpăgi și noi avem dovezile. 0 să le arătăm tuturor telespectatorilor noștri.

Când tu știi clar că ai stat la masă cu ei și ai luat bani de la ei și ai făcut petreceri cu ei la Monaco, pe yahturi. Vine ziua când o să afle toți telespectatorii. Să vedem atunci ce-o să mai spui. Atunci când stăteai și lucrai la stat și participai la șpăgile luate din privatizări, cum era? Asta iți doreşti tu pentru copilul tău? Nu, eu imi doresc altceva”, a spus Anca Alexandrescu în emisiunea „Culisele Statului Paralel”.

Cristian Rizea a dorit să-l devoaleze pe jurnalist

Acuzații la fel de dure la adresa lui Victor Ciutacu au fost făcute de către Cristian Rizea. Fostul politician, care acum a părăsit România, aflându-se în Republica Moldova a fost cel care a dat tonul dezvăluirilor. Ex-parlamentarul a vorbit despre petrecerile la care participa Victor Ciutacu în trecut:

„Haideți -l devoalăm (n.red. – pe Victor Ciutacu),  nu avem ce  facem. Am dat câteva detalii pe site-ul meu, pe spovedanialuirizea.com. Eu l-am devoalat pe acolo, îl cunosc foarte bine, a fost la botezul fiului meu, o  îl vedeți în pozele pe care deja le aveți.

E un mare amator de petreceri, de șprițuri cu Dragoș Dobrescu, cu Codruț Marta și cu Elan Schwartzenberg. Și era un mare amator de restaurante de lux în Monte Carlo, dar pe banii șmecherilor pe care i-am nominalizat mai devreme. Adicădacă  veți duce cu poza lui în restaurantele din Monte Carlo, Avenue 31, pe Princesse Grace, Sass Cafe pe Princesse Grace, Beefbar pe Fontvielle. Acolo îi plăcea lui foarte mult  era cu vinul roșu, cu fripturile, cu steak-urile de acolo”, a declarat Rizea în timpul emisiunii.

Motivul pentru care Victor Ciutacu dă în judecată un post TV este limpede acum. Gazetarul i-a acționat în instanță pe cei doi, dar și pe un alt angajat al Realitatea Plus, Constantin Muzgoci. Pentru toate aceste acuzații grave, Victor Ciutacu pretinde 200.000 de euro pentru afirmații defăimătoare.

Urmăriți Impact.ro și pe