Raed Arafat, criticat dur de Victor Ciutacu. „Comportament absolut despotic, dezgustător şi ruşinos”. De ce l-a taxat jurnalistul

Rădulescu Valentin 03.07.2020, 11:15
Raed Arafat, criticat dur de Victor Ciutacu. „Comportament absolut despotic, dezgustător şi ruşinos”. De ce l-a taxat jurnalistul

Șeful DSU a fost criticat dur de către Victor Ciutacu din cauza comportamentului ”necorespunzător”, pe care acesta îl are. Totul a pornit după ce jurnalistul a vorbit în emisiunea lui despre măsurile luate în timpul pandemiei.

Raed Arafat a fost criticat dur de către Victor Ciutacu

Șeful DSU a lansat replici acide la adresa lui Victor Ciutacu pentru faptul că a criticat anumite măsuri luate pe timpul pandemiei în emisiunea sa prezentată la România TV. Așadar, jurnalistul a ținut să îi răspundă cu mai multe critici lui Raed Arafat. Mai mult, Victor Ciutacu spune că l-a susținut de multe ori pe șeful DSU, dar acum a ajuns să aibă un comportament despotic.

„Vreau să-i transmit un mesaj domnului Raed Arafat. Domnule secretar de stat şi comandant al acţiunii, pe vremea când actualii dvs. parteneri media vă călcau în picioare, vă demonizau, cereau arestarea dvs. şi, dacă se putea, expulzarea din România, în urma tragediei de la Colectiv, un imbecil, numit Victor Ciutacu, s-a pus cu pieptul în faţa loc şi atâta cât a putut el, cât a reuşit postul ăsta de televiziune să convingă, v-a susţinut cauza. Dintr-un motiv foarte simplu, domnu’ Arafat: pentru că nu am făcut nici afaceri împreună, nici nu ne-am vizitat, nici nu ne-am frecventat. Eu şi postul pe care îl reprezint şi al cărui lider de audienţă sunt, fie că vă place să credeţi sau nu, am crezut în onestitatea dvs., în priceperea dvs., în dorinţa de a vă face bine. Şi ştiam şi dedesubturile din spatele, partea nevăzută a acţiunii care urma să vă execute. Dvs. aţi supravieţuit, aşa cum aţi făcut de fiecare dată, miraculos, şi aţi ajuns, printr-o ironie a sorţii, comandantul acţiunii celor care au vrut să vă bage în puşcărie, să vă dea afară din serviciu şi, dacă se poate, să vă expulzeze. Acum sunteţi de parte lor şi, cu tot regretul v-o spun, domnule Arafat, fără a vă contesta priceperea, buna-credinţă şi nici măcar bunul-simţ, că în această perioadă aţi avut, aveţi şi mi-e teamă că veţi continua să aveţi un comportament absolut despotic, dezgustător şi ruşinos pentru un om de talia celui care sunteţi”, a spus jurnalistul în emisiunea sa.

Raed Arafat, criticat dur de Victor Ciutacu.
Raed Arafat, criticat dur de Victor Ciutacu. „Comportament absolut despotic, dezgustător şi ruşinos”. De ce l-a taxat jurnalistul

Raed Arafat a răbufnit

Șeful DSU a mers joi seară la Antena 3, în mod special pentru a-i da o replică lui Victor Ciutacu. Potrivit acestuia, în emisiunea jurnalistului au fost prezentate informații despre un control al Curții de Conturi la structurile din ordonarea lui Arafat. Așadar, șeful DSU nu a tăcut, iar astfel a decis să meargă și să răspundă la aceste acuzații.

„Vazand atacul lansat in seara asta la emisiunea dlui Ciutacu de la Romania Tv. si minciunile care se incearca sa fie raspandite, am decis sa raspund la mai multe din aceste acuzatii la orele 22:00 la sinteza zilei!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe