Ce plănuiește să facă Traian Berbeceanu, după ce a fost numit șeful de cabinet al ministrului de Interne. Marian Godină, mesaj tranșant pentru Victor Ciutacu

Redacția IMPACT 06.12.2019, 12:42
Ce plănuiește să facă Traian Berbeceanu, după ce a fost numit șeful de cabinet al ministrului de Interne. Marian Godină, mesaj tranșant pentru Victor Ciutacu

Fostul comisar șef Traian Berbeceanu a fost numit, recent, șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. În urma acestei schimbări profesionale care a apărut în viața lui, Berbeceanu a ținut să transmită românilor un mesaj important înainte de a intra în noua postură.

Ce plănuiește să facă Traian Berbeceanu, după ce a fost numit șeful de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu are planuri ambițioase, după ce a fost numit șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. După ce i s-a propus acest post, pe care de altfel l-a și acceptat, fostul comisar șef a ținut să facă câteva precizări importante, înainte de a se ocupa de noile atribuții care îi revin.

Astfel, acesta a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, în cadrul căreia a mărturisit că această propunere vine la pachet cu o serie de responsabilități.

„Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă și multă determinare. Și ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniștilor din Poliția Română! Va fi bine! Doamne ajută!”, scrie Berbeceanu pe pagina sa virtuală.

Ce i-au transmis românii lui Berbeceanu

Anunțul pe care l-a făcut ministrul de Interne, joi, în cadrul conferinței de presă, i-a făcut pe mulți să reacționeze. După ce Traian Berbeceanu a fost numit șeful de cabinet de la Interne, acesta a fost felicitat de numeroase persoane. Mesajele au venit pe bandă rulantă pe pagina sa de facebook.

„Moș Nicolae ne-a pus anul asta in ghetute Încredere. Incredere ca ne vom simti candva in siguranta.”

„Felicitări din toată inima, domnule comisar! Cea mai frumoasă veste în ajun de Mos Nicolae! Succes și nervi tari!”

„Felicitări Traian. Numirea asta a ta este un semnal pentru toți cei care vor să-și facă meseria corect că vor reuși, oricât de multe piedici vor avea.”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care Berbeceanu le-a primit.

Traian Berbeceanu a fost șeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba în perioada 2005-2013. El a fost demis de la conducerea BCCO Alba, după ce a izbucnit un scandal uriaș care avea în centru mafia fierului vechi din Hunedoara. S-a spus la acea vreme că el ar fi favorizat grupările infracționale.

În vara anului 2016, a fost achitat în prima instanță pentru mai multe infracțiuni, cum ar fi spălare de bani, luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată, sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la delapidare. Berbeceanu a susținut mereu că acel dosar a fost fabricat.

Traian Berbeceanu este nașul de cununie al polițistului Marian Godină
Traian Berbeceanu este nașul de cununie al polițistului Marian Godină

Ce a spus Marian Godină despre această numire

Având în vedere că Traian Berbeceanu este nașul de cununie al polițiștului Marian Godină, nu a lipsit nici reacția agentului după ce a aflat că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia a fost numit șeful de cabinet al ministrului de Interne.

Reacția lui Godină reprezintă, de fapt, și o replică pentru comentariile tăioase pe care le-a făcut Victor Ciutacu.

„La auzul veștii că Traian Berbeceanu va fi numit șeful cabinetului ministrului de interne, jurnalistul pupin-băloso-curist, Victor Ciutacu, „a reacționat prompt”, după cum zic gazetele care-i preiau scârboșeniile vomitate. Și spune Ciutacul că speră acum ca pe Godină să-l numească ministrul secretar de stat, iar pe „mini-girafa blănoasă” Pablo secretar general(…).

Marian Godină, mesaj tranșant pentru Victor Ciutacu
Marian Godină, mesaj tranșant pentru Victor Ciutacu

În legătură cu mine și cu funcția în care micul Ciutac speră să mă vadă, ironic fiind desigur, îi pot spune acestei imitații ieftine de jurnalist că tot ce am obținut în viata mea, am obținut cinstit și pe merit.

Am ajuns polițist pe munca mea și autor al unor cărți mai mult sau mai puțin valoroase dpdv literar, tot pe munca mea. Și asta fără să mă agăț de cineva sau de imaginea cuiva și fără să fac vreodată vreun compromis.

Așa că, lui Ciutacu și zvonacilor de prin Ministerul de Interne care deja șușotesc pe la colțuri că „o să vină și Godină” le transmit să fie relaxați pentru că eu îmi voi vedea în continuare de treaba mea, aici, la Brașov, unde voi rămâne agent de poliție, funcție pentru care am muncit, pe care o merit și pentru care mă duce suficient capul”, a scris polițiștul pe facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe