Motivul pentru care Pepe a refuzat să mai colaboreze cu Antena 1. ”Chiar n-avea niciun sens”

Nicu Stan 26.10.2021, 17:42
Motivul pentru care Pepe a refuzat să mai colaboreze cu Antena 1. ”Chiar n-avea niciun sens”

S-a aflat care este motivul pentru care Pepe a refuzat să mai colaboreze cu Antena 1. Pepe este unul dintre artiștii consacrați din România care a reușit să își creeze o comunitate bogată în mediul online, în contextul în care susține și un podcast pe Youtube. Acum, cântărețul a vorbit și despre motivul pentru care nu s-a mai întors la Antena 1, televiziune la care a apărut ani în șir.

Pepe a refuzat Antena 1 pentru o emisiune importantă. De ce a refuzat latino-lover-ul oferta

Pepe a luat parte ani la rând parte la numeroase proiecte în televiziune, însă acum își dorește să nu se mai implice și să ia o pauză, după cum spune chiar el.

Pepe este foarte implicat în proiectul propriu, și anume emisiunea sa online, denumită ”BAR online”, pe care fanii săi virtuali o pot viziona pe Youtube. Astfel, în timpul unui podcast, cântărețul latino a dezvăluit de ce nu își mai dorește, cel puțin acum, să se implice într-un proiect din televiziune. Chiar dacă are mai multe propuneri, artistul nu își dorește deocamdată să semneze vreun contract.

Pepe nu a vrut sa mai apara la Antena 1
Pepe nu a vrut sa mai apara la Antena 1

Emisiunile de televiziune mănâncă foarte mult timp

”Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, a declarat Pepe în cadrul podcastul lui Radu Țibulcă.

Ce propunere primise de la Antena 1 Pepe

Pe de altă parte, cântărețul latino a primit o propunere din partea Antenei 1 pentru a face parte din emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, însă acesta a refuzat categoric.

”Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. – emisiunea online a lui Pepe)”, a precizat artistul motivul pentru care s-a văzut nevoit să renunțe la propunerea din parte ateleviziunii.

Pepe, divorț dureros la început de an

Pe de altă parte, Pepe a trecut la începutul acestui an printr-un divorț dureros, cele două fetițe ale atristului rămânând în grija mamei, Raluca Pastramă.

Astfel, Pepe, de ziua lui, a ieșit în public cu noua lui iubită, dar și de fetițele sale pe care le are cu Raluca Pastramă, Rosa și Maria. Astfel, noua iubită a lui Pepe se numește Yasmine.

Urmăriți Impact.ro și pe