VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care copiii Elvirei Deatcu nu vor să-i calce pe urme. Actoria este exclusă din discuție: “Este o profesie egoistă” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 29.05.2023, 14:18

Elvira Deatcu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din România. Și-a început cariera în 1990, iar de atunci, a intrat în pielea mai multor roluri, în diferite spectacole de teatru, seriale tv, dar și filme de lungmetraj. Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, actrița a recunoscut motivul pentru care fiii ei nu vor să-i calce pe urme.

Elvira Deatcu, poveste de dragoste din adolescență

Actrița din serialul “Clanul” este o femeie cât se poate de împlinită, atât de plan profesional, cât și pe cel personal. Când nu se mai află pe platourile de filmare, Elvira își reia rolul de mamă și de soție.

Astfel, are o căsnicie de mai bine de 23 de ani cu Horea Nicorici, marea sa iubire din adolescență și împreună au doi băieți, Filip și Luca. În exclusivitate pentru Impact.ro, Elvira a recunoscut că, pentru cei doi fii ai ei, actoria este exclusă din discuție. Motivul este incredibil!

Ce planuri de viitor au cei doi copii ai Elvirei Deatcu?

Fiul cel mare al Elvirei a ales, în urmă cu doi ani, să plece din România și să studieze peste hotare. Astfel, Luca este student în Milano, la o universitate de arhitectură, iar acum se pregătește de sesiune.

Elvira recunoaște că plecarea fiului ei a afectat-o destul de mult, însă se bucură de prezența celui mic, Filip, care învață foarte bine și se pregătește intens pentru admiterea la liceu.

“Luca este plecat și se pregătește de sesiune. Este foarte bine, dar urmează o sesiune grea. E o facultate grea, oriunde în lume, arhitectura e grea, nici lui nu îi e ușor, e într-o țară străină și într-un oraș străin, dar se descurcă.

Cel mic a spus că, speră ca în clasa a 9-a, se va hotărî ce vrea să devină. Urmează examenul de capacitate, să trecem de această piatră.”, ne-a declarat Elvira Deatcu, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Citește și Momentul în care Elvira Deatcu a decis că nu va mai conduce niciodată. Ce s-a întâmplat de nu vrea să mai urce la volan: „Nu am regrete!” EXCLUSIV VIDEO!

Motivul pentru care copiii Elvirei Deatcu nu vor să calce pe urmele mamei lor

Elvirei Deatcu nu pare să îi surâdă ideea ca fiii ei să îi calce pe urme. De altfel, actrița susține că meseria pe care o are, este una dură, nu aduce întotdeauna bucurii, însă este frumoasă.

Se pare că, în urmă cu mai mult timp, Luca și Filip au cochetat cu actoria, însă Elvira spune că nu a observat ca fiii ei să aibă un fundament in această meserie, astfel, a ieșit din discuție!

“Nu mă interesează și nu discut subiectul… Este o profesie egoistă, dură, dar extrem de frumoasă, iar pentru mine este terapeutică. Este adevărat, fiecare are povestea lui, dar ei nu au fost atât de vehemenți. Au cochetat la un moment, dar nu mi s-a părut că au un fundament.

După aceea, au început să înțeleagă, de fapt, crescând, ce presupune profesia asta, nu este doar ceea ce se vede. Au văzut cât de multă frustrare și tristețe aduce, că nu e întotdeauna cu bucurie și împlinire. Atunci, din fericire nu au mers pe drumul ăsta, dar stai, că la cel mic, încă, nu știu ce vrea să facă!”, a mai spus Elvira Deatcu, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Video: Daniel Bălan

Citește și Cum au ajuns să se căsătorească Elvira Deatcu și soțul ei, Horea. „Stăteam în apă”!

Urmăriți Impact.ro și pe