Cum au ajuns să se căsătorească Elvira Deatcu și soțul ei, Horea. „Stăteam în apă”

Mihnea Tălău 28.03.2023, 17:31
Cum au ajuns să se căsătorească Elvira Deatcu și soțul ei, Horea. „Stăteam în apă”

Dragoste ca în prima zi. Elvira Deatcu și soțul ei, Horea Nicorici, au împlinit 23 de ani de căsnicie și au împreună doi copii. Vedeta a povestit cum și-a cerut partenerul în căsătorie în Vama Veche, iar inelul l-a primit mai târziu și între timp l-a pierdut.

”Relația noastră s-a desfășurat foarte mult pe peronul unei gări”

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, Elvira a povestit că relația cu soțul a fost inițial una la distanță, pe vremea când erau studenți. Actrița se afla la București, iar cel care urma să îi devină soț în Cluj.

Cei doi sunt căsătoriți de foarte mulți ani și au împreună doi copii, pe Luca și Filip. Cei doi formează un cuplu încă de la o vârstă fragedă, iar actrița și-a cerut alesul în căsătorie în timp ce se afla alături de acesta în Vama Veche. Vedeta ne-a mărturisit totul despre momentul în care s-a hotărât să își unească destinul cu omul care a cucerit-o.

“Noi eram de mulți ani împreună, într-un fel. Eram studenți, eu aici, unul hăis, altul cea. Tot glumim că relația noastră s-a desfășurat foarte mult pe peronul unei gări din țara aceasta. Eram de ceva vreme așa, în povești, cum se zice în Ardeal. La un moment dat, în Vamă, era o discuție: “O să fie, o să fie! Normal că spre asta ne îndreptăm!”.

Nu discutam atât de mult cum pare acum. Se mai atingea acest subiect, dar nu simțeam că ticăie ceasul și că ar fi momentul, că trebuie să fiu mireasă. La un moment dat, stând în apă, am zis: – Dar nu ar fi bine să ne și luăm?. Iar soțul meu, pe atunci viitorul soț, a zis: – Ba da. Știi că ai dreptate?. Nu a fost cu îngenuncheri, cu inelul în asfințit și cu o cupă de șampanie. Nu a fost”, a declarat Elvira Deatcu.

”Am făcut nunta și ne-am luat o grijă”

Actrița nu regretă faptul că totul s-a desfășurat foarte simplu. După discuția avută în Vama Veche, cei doi s-au căsătorit aproape imediat, fiind ajutați de părinți. Actrița nu crede că momentul ar fi fost mai special dacă ar fi avut o cerere clasică în căsătorie, cu un inel.

“Nu regret. Nu ar fi avut o altă însemnătate momentul dacă ar fi fost în genunchi, în nisip, cu un inel splendid în mână. Poate că am greșit, poate că inelul trebuia să îl cer. L-am primit mai târziu. Așa, într-o lună am făcut nunta. Nu aveam nici bani, ne-au ajutat părinții. Am făcut nunta și ne-am luat o grijă. Nici nu știu, la noi așa a funcționat. Așa s-au făcut cărțile, habar nu am dacă a fost formula ideală. Cine știe?”, a mai spus ea.

Elvira Deatcu a dezvăluit că a pierdut inelul într-o toaletă, la un teatru, câțiva ani mai târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...