Motivul halucinant pentru care un bărbat din Piatra Neamț și-a aruncat în aer locuința. Copilul său se afla înăuntru

Ana Anitoiu 28.01.2021, 09:01
Motivul halucinant pentru care un bărbat din Piatra Neamț și-a aruncat în aer locuința. Copilul său se afla înăuntru

Un bărbat din Piatra Neamț și-a aruncat în aer locuința, iar motivul pentru care a făcut acest lucru este unul halucinant. Copilul lui, în vârstă de șapte ani, se afla în apartament în acel moment și a suferit arsuri pe față, în timp ce tatăl lui s-a ales cu arsuri pe mâini. Mama băiatului a sunat disperată la numărul de urgență.

Explozie, chiar când luptătorii SAS au intrat în bloc

Un apel la 112 a fost făcut de o mamă disperată, înainte de incident. Femeia a spus că fostul ei soț amenința că va da foc apartamentului în care se afla alături de fiul lor în vârstă de șapte ani. Chiar când au intrat în bloc luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) care au fost trimiși la locul indicat, s-a produs o explozie ce a fost urmată de un incendiu.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul soț va incendia locuința în care se află împreună cu fiul său minor. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS. În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta imobilului celui în cauză, s-ar fi produs o explozie, urmată de izbucnirea unui incendiu. Minorul a fost scos din imobil de un polițist, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au spus reprezentanții IPJ Neamț.

Motivul halucinant pentru care un barbat din Piatra Neamt si-a aruncat in aer locuinta. Copilul sau se afla inauntru
Masina de pompieri

Care a fost motivul halucinant pentru care bărbatul și-a aruncat în aer locuința

Tatăl care și-a aruncat în aer locuința, în timp ce copilul său se afla cu el, a intrat în custodia polițiștilor. În urma incidentului a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul a recurs la acest gest după ce fosta lui soție a câștigat custodia fiului lor.

Incendiul ce a izbucnit în urma exploziei a fost localizat și lichidat de pompierii sosiți la fața locului. Toți locatarii blocului care se aflau în apartamentele lor au fost evacuați. La fața locului s-au prezentat și specialiști din cadrul Primăriei Piatra Neamț și de la Inspectoratul de Stat în Construcții. Potrivit ISU Neamț, ca să își arunce în aer locuința, bărbatul a golit mai multe butelii, după care a dat foc unor haine.

Ce mesaj a trimis bărbatul, înainte de a-și arunca în aer locuința. ”Nu vreau decât dreptate”

Înainte de a recurge la un astfel de gest prin care și-a pus în pericol copilul, bărbatul a trimis mesaje pe Facebook, către bzi.ro. Reporterii au încercat să-l convingă să renunțe la planul său și l-au sunat pe purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, potrivit bzi.ro.

”De duminică m-am izolat în casă cu fiul meu pentru a-mi cere dreptatea. Astăzi este ultima masă pentru care mai am ceva să îi dau. Am fost sunat de la poliţie să ies afară. Nu pot face acest lucru deoarece sunt trecut de pragul psihologic de dialog şi încredere. Nu vreau decât dreptate. Am ajuns la capătul răbdării ca om. Dacă vor încerca să intre trebuie să recurg la ce nu vreau să fac!“, a spus bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI