Povestea incredibilă a femeii cu cea mai lungă sarcină din istorie. Ce s-a întâmplat cu copilul care s-a născut după 12 luni

Stan Filon 22.01.2021, 14:18
Povestea incredibilă a femeii cu cea mai lungă sarcină din istorie. Ce s-a întâmplat cu copilul care s-a născut după 12 luni

Aceasta este povestea incredibilă a femeii cu cea mai lungă sarcină din istorie! Medicul care a avut grijă de ea a avut nevoie de toate documentele medicale pe care le avea despre femeie, pentru a fi crezut de lumea medicală, care a contestat totul, la început.

Aceasta a fost cea mai lungă sarcină din istorie

Sarcina este o perioadă foarte frumoasă pentru cele mai multe femei din lume. Chiar dacă starea de sănătate este una precară, iar durerile își mai fac apariția câteodată, reprezentantele sexului frumos spun că cele nouă luni de viață le rămân întipărite pentru totdeauna în memorie.

Ei bine, o americancă s-a bucurat mai mult decât orice femeie de această perioadă, deoarece a fost însărcinată nu mai puțin de 12 luni și 10 zile! Lumea medicală a rămas uluită atunci când s-a aflat de cazul lui Beulah Hunter, din Statele Unite ale Americii.

Cea mai lunga sarcina din istorie
Cea mai lunga sarcina din istorie

Lumea medicală a fost uluită

Era anul 1945, când americanca aștepta să aducă pe lume o fetiță. Femeia a avut de așteptat mai mult de trei luni peste termenul normal pentru a-și strânge la piept copilul. A bătut toate recordurile după ce perioada de sarcină i s-a prelungit la 375 de zile, scrie știridinlume.ro.

Cel care a avut grijă de tânăra mămică, în vârstă de 25 de ani, a fost medicul Daniel Beltz. Acesta, dar şi familia fetei, au avut de înfruntat o serie de critici din partea oamenilor care nu credeau că este posibil un asemenea caz. Ceilalți medici o acuzau pe femeie că a rămas însărcinată atunci când a spus medicul, apoi a pierdut sarcina, dar a rămas gravidă din nou, la scurt timp.

Inima copilului s-a auzit prima dată în luna a 6-a de sarcină

Așadar, doctorul tinerei a fost nevoit să demonstreze veridicitatea acestei perioade de gestație cu toate actele medicale pe care le avea. Medicul Daniel Beltz a făcut public un test de sarcină făcut în laborator care în care apărea trecută data de 24 martie.

Potrivit lui Beltz, sarcina femeii a decurs normal până în luna a treia, apoi timp de circa trei luni nu a observat modificări ale sarcinii. De-abia în luna a şasea femeii a început să-i revină simptomele și să simtă primele semne de la copilul său. În plus, tot atunci s-a simțit și ritmul cardiac al fătului. Totul s-a terminat cu bine, iar tânăra mamă a adus-o pe lume pe Penny Diana, o fetiță perfect sănătoasă, care a cântărit 3,14 kg.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI