Monica Pop nu s-a abținut și a spus adevărul despre vaccinul mult așteptat. Ce se va întâmpla când cei vaccinați vor avea contact cu cei nevaccinați

Mihai Roșoiu 21.11.2020, 13:34
Monica Pop nu s-a abținut și a spus adevărul despre vaccinul mult așteptat. Ce se va întâmpla când cei vaccinați vor avea contact cu cei nevaccinați

Monica Pop revine în centrul atenției după declarațiile controversate de la Antena3. Cunoscutul medic oftalmolog a afirmat că persoanele care vor alege să se vaccineze împotriva COVID-19 sunt pasibili să dezvolte o formă de leucemie. Venită de la un reprezentant al sistemului medical, informația capătă o greutate mare pentru publicul larg din România. Monica Pop nu s-a abținut și a spus adevărul despre vaccinul mult așteptat.

Monica Pop nu s-a abținut și a spus adevărul despre vaccinul mult așteptat

Cunoscuta Monica Pop s-a declarat o adversară vehementă a vaccinului anti-COVID19, care, se pare, va fi disponibil pe piață începând cu primăvara anului viitor. În opinia medicului, cei care vor alege să se injecteze împotriva infectării cu noul coronavirus vor avea de suferit pe termen lung. Previziunile Monicăi Pop sunt sumbre și au fost expuse la emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3:

Monica Pop nu s-a abtinut si a spus adevarul despre vaccinul mult asteptat
Monica Pop nu s-a abtinut si a spus adevarul despre vaccinul mult asteptat

„Vaccinul are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, cinci ani!”, a declarat Monica Pop la ”Sinteza Zilei”.

„Vă dați seama că nu mă voi vaccina. Categoric nu și nici nu voi dai vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în trei luni!”, a completat medicul în direct la tv.

Noi precizări ale Monicăi Pop în legătură cu viitorul vaccin

Devenită peste noapte unul dintre cele mai controversate personaje din viața publică după discursul de la Antena 3, Monica Pop își continuă „campania” împotriva vaccinării împotriva Covid-19. Într-o postare pe contul său de Facebook, medicul a venit cu noi argumente care să-i susțină ipoteza.

“CORECT INFORMAŢI?! PROSPECTUL?
OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE :
1. Care sunt CONTRAINDICAŢIILE acestui vaccin? Afecţiuni, sarcină, vârsta??!!
2. Copiii mici care sunt oricum supuşi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicaţie pt acest vaccin şi cum interferă acesta cu celelalte din schemă?
3.Care sunt efectele adverse cunoscute pină acum, în ce constau, cât durează şi care este incidența lor?
4.Dacă au fost unii pacienți reinfectaţi (după cum au afirmat unii specialişti), deci DACĂ BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?
5. Cei care au avut boală MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?
6.Cum putem convinge un pacient căruia i s-a declanşat o altă afecţiune după vaccinare că nu vaccinul este cauza ?(e perfect posibil să nu fie)
UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACĂ SUNT VACCINAŢI!”, a scris medicul, pe Facebook.

Monica Pop nu s-a abținut și a spus adevărul despre vaccinul mult așteptat, iar mesajul său a fost distribuit de sute de persoane.

Urmăriți Impact.ro și pe