Monica Gabor, apariție surprinzătoare alături de Mr. Pink. Cum s-au fotografiat cei doi, după zvonul despărțirii

Badea Violeta 25.06.2022, 22:12

De curând, Monica Gabor și-a luat prin surprindere admiratorii din mediul online, asta imedit după ce a publicat la secțiunea de stories de pe Instagram o imagine în care apare într-o ipostază tandră alături de Mr. Pink, deși s-a zvonit că s-ar fi despărțit. Iată cum s-au lăsat fotografiați cei doi îndrăgostiți!

Monica Gabor și Mr. Pink, ipostază romantică în care s-au fotografiat, după ce s-a zvonit că au pus punct relației pe care o aveau

Recent, Monica Gabor a apărut într-o ipostază extrem de romantică pe rețelele sociale, alături de partenerul său de viață, după ce s-a zvonit că cei doi ar fi pus stop relației de iubire.

Nu de puține ori, cei doi amorezi au fost subiect de discuție în presa mondenă din țara noastră, pe motiv că și-ar fi spus adio. Acum, Monica Gabor și Mr. Pink au ținut să le dea peste nas tuturor și s-au pozat într-o ipostază foarte romantică pe rețelele sociale.

Deși toată lumea credea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu și actualul său iubit s-au despărțit, cei doi i-au luat prin surprindere pe toți prietenii virtuali ai lor, cu o fotografie romantică în care au apărut ținându-se de mână. Acest lucru demonstrează că cei doi încă se iubesc și lucrurile între ei merg bine.

Monica Gabor si Mr. Pink
Monica Gabor si Mr. Pink

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu își câștigă banii singură

Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La cei 15 ani ai săi, adolescenta reușește să-și câștige banii singură.

Deşi se află la o vârstă fragedă, tânără obține lunar zeci de mii de euro din pictură. Fostul om de afaceri este extrem de mândru de fiica sa, mai ales după ce a aflat de lucrările acesteia.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat Irinel Columbeanu.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai dezvăluit fostul om de afaceri de la Izvorani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...