Momente tulburătoare la ieșirea din spital a unui veteran de 104 ani care a învins COVID-19. Toată America a plâns de emoție

Andreea Bisinicu 07.12.2020, 16:05
Momente tulburătoare la ieșirea din spital a unui veteran de 104 ani care a învins COVID-19. Toată America a plâns de emoție

Ce a pățit un veteran de 104 ani care a învins Covidul, la ieșirea din spital. Toată America a plâns de emoție. Ce poate fi mai frumos de atât? La 104 ani, maiorul Lee Wooten simte că a renăscut din propria cenusă, precum pasărea Phoenix. A luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial și a supraviețuit nemilosului coronavirus. Ce s-a întâmplat la ieșirea sa din spital te va emoționa până la lacrimi.

Ce a pățit un veteran de 104 ani care a învins Covidul, la ieșirea din spital

De cele mai multe ori viața bate filmul, chiar dacă ne vine sau nu să credem acest lucru. Un bărbat din Alabama care a contactat virusul Sars-Cov-2 a fost eliberat din spital la timp pentru a sărbători aniversarea celor 104 ani. Maiorul Lee Wooten, un veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial, s-a vindecat de coronavirus săptămâna trecută în Madison, Alabama. Personalul de la spitalul din Madison unde a fost internat i-a pregătit o surpriză pe cinste, când a fost externat marți, cu două zile înainte de ziua lui de naștere.

Momentul emoționant a fost surprins într-o filmare realizată de staff-ul spitalului. Medici, asistente și angajați din domeniul sănătății s-au aliniat toți de-a lungul holului, cu mic, cu mare. Cu pancarte, cu baloane și urări frumoase i-au cântat „La mulți ani!” și l-au aplaudat pe Lee Wooten, pe care toți îl alintau „bunicu’”. Maiorul Lee Wooten a slujit în armata Statelor Unite ale Americii timp de câțiva ani peste hotare, potrivit CNN WAFF. A construit căi ferate și a lucrat la vagoane la Paris în anii 1940. Nepoata sa, Holly Wooten McDonald, a postat pe contul său personal de Facebook actualizări despre recuperarea bunicului ei și cum se simte bătrânul. Femeia le-a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, urmăritorilor săi că maiorul Wooten a cerut un milkshake de ciocolată în drumul spre casă de la spital.
„Mi-aș fi dorit să fi obținut o imagine cu bunicul trăgându-și masca peste nas pentru a ajunge la acel milkshake cât mai repede!”, a spus ea zâmbind, conform cnn.com.

Cum și-a sărbătorit maiorul ziua de naștere la 104 ani

Surprizele zilei de naștere a centenarului au continuat pe tot parcursul săptămânii. Sâmbătă, nepoata sa a împărtășit pe contul ei personal de Facebook că familia, prietenii, vecinii și alți oameni dragi din comunitate au participat la o paradă de sărbători. Maiorul Lee Wooten este văzut în videoclipuri așezat pe un scaun, lângă o fereastră deschisă a casei, fluturând steagul american în timp ce mașinile treceau pe lângă ele. McDonald a spus că au participat aproximativ 50 de mașini și vecini.
„În afară de a bate COVID și de a fi eliberat din spital; azi a fost un alt punct culminant al săptămânii sale! Vorbesc pentru întreaga noastră familie și prieteni când spun că cuvintele nu pot descrie onoarea de a-l cunoaște pe acest bărbat. A fi nepoata lui este una dintre cele mai mari binecuvântări ale mele din viață.”, a scris Holly Wooten McDonald pe Facebook, potrivit CNN
Urmăriți Impact.ro și pe