Momente de panică la Te cunosc de undeva: „Nu mai am aer!” Medicii au intervenit de urgență. Ce nu s-a văzut la TV

Badea Violeta 23.04.2023, 17:31

Au fost momente de panică în timpul filmărilor pentru ediția de sâmbătă, 22 aprilie, a emisiunii Te cunosc de undeva. Un concurent a acuzat stări de rău chiar înainte de a urca pe scenă și de a interpreta numărul. Producătorii show-ului au cerut imediat ajutorul medicilor. Iată despre ce vedetă este vorba!

Cărei vedete i s-a făcut rău la Te cunosc de undeva? Cadrele medicale au intervenit imediat

Te cunosc de undeva este, fără dar și poate, unul dintre cele mai urmărite și apreciate emisiuni de la Antena 1. Nu mai puțin de opt perechi de vedete trec prin transformări spectaculoase și fac tot posibilul să-i impresioneze cu prestațiile lor pe cei cinci jurați ai show-ului: Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Mihai Petre și Aurelian Temișan.

Însă, pentru ca totul să iasă perfect este nevoie de foarte mult efort. De fiecare dată, concurenții petrec câte 5-6 ore în cabina de machiaj pentru ca transformările lor să fie spectaculoase, lucru care nu este deloc la îndemâna oricui.

În timpul filmărilor pentru ediția de sâmbătă, 22 aprilie, unui concurent i s-a făcut rău. Este vorba despre colegul Addei, Radu Bucălae. El și artista au trebuit să intre în pielea Madonnei, interpretând melodia „Vogue”.

Scenografia a inclus rochii din epoca victoriană, unde corsetul era un accesoriu de bază. Neobișnuit cu asemenea ținută, actorul a acuzat stări de rău, iar cei din producție au chemat imediat medicul.

„Te simți bine? E din cauza presiunii care se pune pe torace”, i-a spus doctorul.

„Nu, nu prea am aer, presiunea…Nu prea mă simt oxigenat. E slăbită la maxim”, a precizat Radu Bucălae.

Citește și Pepe: „Timpul nu iartă!” Prezentatotul de la „Te cunosc de undeva”, despre retragerea din showbiz și televiziune!

Radu Bucalae si Adda 1
Radu Bucalae si Adda 

Radu Bucălae și Adda au primit bonusul de 100 de puncte

Până la urmă, efortul lui Radu Bucălae nu a fost în zadar. Numărul acestuia și al Addei a fost extrem de apreciat de către cei cinci jurați. Aurelian Temișan chiar le-a acordat celor doi concurenți bonusul de 100 de puncte, astfel că Radu Bucălae și Adda au ajuns pe primul loc în clasament, depășind echipa formată din Jean Gavril și Anca Țurcașiu.

„Aceste 100 de puncte sunt dedicate unui performance pe care îl consider la înălțime, un glam. Avantajați de ruletă pentru mine 100 de puncte înseamnă și 100 de aplauze pe care cei care le primesc. Aceste puncte se duc liniștit către ADDA și Radu Bucălae”, le-a spus Aurelian Temișan celor două vedete.

Citește și Anca Țurcașiu, sărut incendiar la Te cunosc de undeva. Cine e bărbatul: „Nu ne-am mai pupat până acum”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...