Anca Țurcașiu, sărut incendiar la Te cunosc de undeva. Cine e bărbatul: „Nu ne-am mai pupat până acum”

Badea Violeta 23.04.2023, 16:25

Anca Țurcașiu pare că a renăscut după divorțul de medicul Cristian Georgescu, cu care a avut un mariaj de 22 de ani. Artista are foarte bine și este implicată în numeroase proiecte. De altfel, artista a avut parte, de curând, de un moment special. Totul s-a petrecut la Te cunosc de undeva. Cântăreața s-a sărutat cu un bărbat din România, de față cu toată lumea. Iată despre cine este vorba!

Anca Țurcașiu, moment incredibil la Te cunosc de undeva. Artista s-a sărutat cu un bărbat de față cu toată lumea

În cadrul ediției de sâmbătă seară, 22 aprilie, a emisiunii Te cunosc de undeva, telespectatorii au avut parte de un moment incredibil. Anca Țurcașiu și Jean Gavril au impresionat publicul.

De asemenea, cei cinci jurați au rămas cu gura căscată în timpului numărul lor. Cei doi s-au transformat în Maari 2 și au interpretat impecabil piesa „Rowdy Baby”, dar asta nu a fost tot.

Artista i-a uimit pe toți atunci când s-a sărutat cu un bărbat. Este vorba despre un dansator. Acesta nu-i este străin cântăreței. La finalul numărului, Anca Țurcașiu a ținut să precizeze că-l cunoaște foarte bine pe bărbat, colaborând în mai multe producții cu acesta.

„E colegul meu din multe producții pe care le facem împreună. Nu ne-am mai pupat până acum, dar chiar ne cunoaștem foarte bine.

Eu nu mă mai pup decât cu partenerul meu de care în clip i-am făcut un milion de avansuri, doar, doar se întâmplă ceva”, a mărturisit artista, la Te cunosc de undeva.

Citește și Anca Țurcașiu, anunț despre iubit. Este sau nu în relație? Vedeta de la Te cunosc de Undeva: „Când vrea Dumnezeu!” VIDEO EXCLUSIV!

Anca Turcasiu s-a sarutat cu un dansator
Anca Turcasiu s-a sarutat cu un dansator

„Un moment fabulos de greu”

Numărul Ancăi Țurcașiu și al lui Jean Gavril a fost foarte apreciat de Andreea Bălan. Jurata i-a felicitat pe cei doi concurenți pentru faptul că nu au privit deloc în prompter.

„Un moment fabulos de greu, foarte greu, să dansezi Bollywood, să cânți în limba lor. (…) Mie mi s-a părut că e o luptă din asta. Știi că în dragoste e și un pic de război, e un dans al dragostei așa. Mai întâi ne certăm, ne iubim (…) Au dansat foarte bine pentru acest stil care este foarte greu, înțelegeți?”, a spus blondina.

Citește și Anca Țurcașiu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă la trei ani de la divorțul de Cristian Georgescu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...