Momente ciudate la emisiunea lui Măruță. O cântăreață a început să plângă în culise când și-a văzut fostul iubit

Ana Anitoiu 15.01.2021, 08:13

Au fost momente ciudate la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. O cântăreață a început să plângă în culise când și-a văzut fostul iubit, care i-a făcut și o declarație de dragoste, deși nu mai formează un cuplu de ceva vreme, după doi ani pe care i-au petrecut împreună.

Întâlnire ciudată în emisiunea ”La Măruță”

Fără să se aștepte la o întâlnire, Ioana Anuța sau Jo, numele ei de scenă, și Juno, pe numele lui real Alex Stancu, au avut parte de un moment ciudat la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV. Deși sunt despărțiți de ceva timp, cei doi s-au trezit aproape unul de altul, în cadrul acestei emisiuni.

Juno i-a făcut o declarație de dragoste lui Jo. ”Suntem prieteni! O s-o iubesc toata viața mea”, a spus el. Aflată în culisele emisiunii lui Cătălin Măruță, cântăreței Jo i-au dat lacrimile când și-a văzut fostul iubit, alături de care a trăit o poveste de iubire vreme de doi ani, și mai ales atunci când a auzit ce a spus el despre ea.

Momente ciudate la emisiunea lui Maruta. O cantareata a inceput sa planga in culise cand si-a vazut fostul iubit
Catalin Maruta, alaturi de Jo si Juno, intr-o alta editie a emisiunii lui, din decembrie 2019

Ce a spus cântăreața despre motivul despărțirii

Mai întâi, ce doi s-au despărțit temporar, rămânând sub același acoperiș după care ar fi decis ca separarea să fie definitivă. După ce au hotărât să ia o pauză de la relație, Jo a dezvăluit care a fost greșeala ce ar fi stricat lucrurile între ei doi.

”Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună”, a spus Jo, potrivit Viva!.

Momente ciudate la emisiunea lui Maruta. O cantareata a inceput sa planga in culise cand si-a vazut fostul iubit
Jo si Juno

Cântăreața, în urma despărțirii: ”Am greșit”

Ulterior, după ce despărțirea a devenit definitivă, Jo, care s-a remarcat la emisiunea ”X Factor”, a spus că a greșit când și-a făcut viața personală mai publică decât trebuia și că vrea să remedieze acest lucru pe viitor. Ea și-a asigurat fanii că se simte foarte împlinită și că se bucură că are familia fericită și aproape de ea.

”Îmi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vieții mele să țin foarte privată viața personală. Am greșit că am făcut-o mai publică decât trebuia. Sunt foarte împlinită, am oameni care sunt în jurul meu. Nu o să stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite. Mă bucur că am familia fericită și o am aproape, în rest nu contează absolut nimic.”, a spus Jo, la Antena Stars.

Durerea despărțirii, într-o piesă de dragoste

De asemenea, după ce fericirea a dispărut din relația ei cu Juno, tânăra Jo și-a transpus durerea într-o melodie. Piesa pe care a lansat-o se numește ”Iubirea mea”, iar versurile par să reprezinte o declarație pentru cel care i-a fost iubit timp de aproximativ doi ani.

”Іubіrеа mеа/ Dе се mă lаșі tu ѕă mă înес în lасrіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се nе іubіm numаі сu fос șі раtіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се аі ѕесаt іnіmа mеа сu tоtul/ Іubіrеа mеа/ Аr vrеа șі еа іubіrеа tа/ Eu vreau să-ți dau totul din mine/ Îți dau sufletul, îți dau iubire/ Eu vreau să-ți fie ție bine/ Și tu te gândești numai la tine”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...