Moment înfricoşător la Românii au talent. Un concurent a luat foc pe scenă: „Am stricat numărul?”

Ana Anitoiu 26.02.2021, 22:36
Moment înfricoşător la Românii au talent. Un concurent a luat foc pe scenă: „Am stricat numărul?”

Un moment înfricoșător a avut loc în ediția de vineri, 26 februarie, a emisiunii ”Românii au Talent” de la Pro TV. Un concurent a luat foc pe scenă și i-a înspăimântat pe jurați, precum și pe Pavel Bartoș și pe Smiley, care la un moment dat au fost invitați să participe la număr. Cântărețul, care urmează să devină pentru prima oară tată, a crezut că a făcut o greșeală.

Cine este concurentul care a luat foc pe scena ”Românii au Talent”

Un concurent teribilist în vârstă de 34 de ani, de-o seamă cu Andra, a venit tocmai din Tenerife, Spania, ca să îi uimească pe jurații de la ”Românii au Talent”. Muy Moy Show, după cum s-a prezentat el, este ”un pic nebun”.

”Ce m-a adus de fapt aici, este că am foarte mulți prieteni din România și îmi doresc să mă vadă în spectacol. Am călătorit mult și mi-am făcut prieteni în România. Fac un fel de dans ciudat. Voi prezenta un număr periculos. Voi face tot posibilul să vă uimesc”, a spus el, înainte de a păși pe scena emisiunii.

Moment infricosator la Romanii au talent. Un concurent a luat foc pe scena:
Muy Moy Show, la Romanii au Talent

Cum a luat foc concurentul pe scena emisiunii ”Românii au Talent”

Muy Moy Show a avut un număr în care a inclus mai multe momente impresionante și periculoase, ce n-ar trebui să fie reproduse de nimeni acasă. Concurentul a venit pregătit cu un cuțit, cu o torță, dar și cu multe cioburi. A reușit să înspăimânte din prima, când și-a înfipt cuțitul în nas.

La un moment dat, Muy Moy Show a dansat în stilul lui cu flăcările, ba chiar și-a dat foc, lăsând mască pe toată lumea. Apoi, i-a invitat pe Pavel Barteș și pe Smiley să participe la numărul lui ce a implicat cioburi de sticlă. Mai exact, concurentul și-a așezat fruntea pe cioburi și l-a rugat pe cântăreț să calce pe capul și spatele lui. Artistul, ținut de mâini de colegul lui, a crezut apoi că a făcut o greșeală.

Andra a primit un răspuns uluitor de la concurentul care a luat foc la ”Românii au Talent”

La finalul întregului moment, Andra, care are doi copii acasă, l-a întrebat pe concurentul care a luat foc care este motivul pentru care își riscă viața. ”Mi-am făcut griji pentru tine”, i-a spus ea. Muy Moy Show a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. ”Dacă ești pasionat de ceva, nu-ți pasă de altceva. Doar vrei să-ți faci treaba. Evident, fac asta gândindu-mă că lumea se uită la mine. Îmi imaginez că v-ați săturat de baloane și glume. Mai sunt și altele în lumea asta”, a spus el.

În plus, cântăreața i-a spus să aibă grijă de corpul lui și să nu își mai bată joc de el. Florin Călinescu a intervenit cu o părere contrară celei a colegei lui. ”După cum arată, are grijă de corpul lui. Are grijă de alimentație, de condiția fizică. Nu sunt fanul contorsionismului, dar admir abilitățile respective. Ardeai plăcut așa, ce să spun? Cu capul în sticlă m-a prins de multe ori dimineața prin diverse cârciumi și eram mai mulți. Și ospătarii călcau pe noi ca să facă plata. Ne aliniau într-un soi ce contorsionism colectiv într-un colț al cârciumii până venea Miliția pe vremea aceea ca să ne dea foc la toți”, a spus el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...