Cu cine a vrut să se mărite Andra. S-a întâmplat cu mult înainte să-l cunoască pe Cătălin Măruță

Stan Filon 26.02.2021, 15:41
Cu cine a vrut să se mărite Andra. S-a întâmplat cu mult înainte să-l cunoască pe Cătălin Măruță

Acum s-a aflat cu cine a vrut să se mărite Andra! Este o iubire pe care talentata cântăreață a ținut-o secretă până acum, dar a decis să vorbească despre acea perioadă a vieții sale. Nici nu îl cunoștea însă pe Cătălin Măruță, cel care avea să o ducă la altar.

Cu cine a vrut să se mărite Andra

Andra este una dintre cele mai talentate artiste din România. Fiecare piesă scoasă de ea devine rapid hit. Pe lângă asta, Andra are o familie foarte frumoasă, alături de Cătălin Măruță, cu care are doi copii, pe David și pe Eva. Îndrăgita cântăreață a acordat recent un interviu în care a vorbit despre viața sa în pandemia de coronavirus, dar a vorbit și despre iubirile sale din tinerețe.

Așa am aflat că Andra visa să se mărite cu o vedetă de talie mondială. ”Ricky Martin mi s-a părut super cool, mai ales când dansa! Cand eram mică, visam să mă mărit cu el!”, a recunoscut Andra în interviul acordat pentru Unica.ro. Din păcate, Andra nu avea nicio șansă să fie cu Ricky Martin, deoarece artistul iubește bărbații.

Cu cine a vrut sa se marite Andra
Cu cine a vrut sa se marite Andra

”Sunt persoane care și-au pierdut slujbele”

Despre perioada pandemiei de coronavirus , dar și perioada cât a stat în izolare, după ce s-a infectat cu coronavirus, Andra a spus că a fost cumva benefică, deoarece a petrecut mai mult timp cu copiii săi și a avut ocazia să stea mai mult pe terasa casei sale, chiar dacă afară a fost destul de frig.

Anul 2020 a făcut-o să fie mai introspectivă, să aprecieze mai mult părțile frumoase ale vieții, în special relațiile cu oamenii importanți pentru ea: soțul, copiii, părinții, frații și prietenii.

”Sunt o fire optimistă, plină de energie, iar resursele sunt peste tot în jurul meu: familia, prietenii, pasiunile mele, oamenii buni pe care îi cunosc sau despre care citesc și mă inspiră. Sunt recunoscătoare că, deși a fost un an greu, eu am găsit motive să zâmbesc în fiecare zi. Mă preocupă însă faptul că, din cauza situației, sunt persoane care și-au pierdut slujbele: mă refer acum și la sectorul cultural-artistic, dar și la altele, cum ar fi horeca, turismul. Sper să reușim împreună, cu multă solidaritate, să reconstruim ceea ce pandemia ne-a luat”, a mai declarat Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe