Ce nu ar vrea Smiley să afle niciodată fiica lui. Răspunsul artistului, neaşteptat

Ana Anitoiu 17.02.2021, 20:33

Smiley a fost întrebat ce nu ar vrea să afle niciodată fiica lui despre el, iar răspunsul lui a fost neașteptat. Artistul a făcut declarații uluitoare despre partenera lui, Gina Pistol. El a explicat cum s-a îndrăgostit de prezentatoare, dar și cum arată relația lor și ce anume apreciază la ea. În plus, a spus ce crede despre căsătorie.

Ce nu ar vrea Smiley să afle niciodată fiica lui

Smiley a fost intervievat de Damian Drăghici, care și-a lansat propriul podcast, la începutul lunii februarie, pe YouTube. Una dintre întrebări s-a referit la ce nu și-ar dori ca fiica lui să afle vreodată despre el. Artistul a izbucnit în râs și a răspuns: ”Cu câte fete am fost înainte de mama ei”.

De altfel, Smiley a povestit în cadrul aceluiași interviu că între el și Gina Pistol nu a fost dragoste la prima vedere și că deși o simpatiza de la distanță și considera că este o femeie foarte frumoasă, nu s-a gândit că ar putea să aibă o relație. Potrivit artistului, a durat ceva timp până să se ”sincronizeze”, pentru că ba avea el o parteneră, ba avea ea un partener, ba erau amândoi cu alte persoane.

Ce nu ar vrea Smiley sa afle niciodata fiica lui. Raspunsul artistului, neasteptat
Smiley

Cum s-a îndrăgostit Smiley de Gina Pistol. Ce crede despre căsătorie

Smiley a spus că s-a îndrăgostit de Gina Pistol treptat. O cunoștea din mai multe împrejurări și i se părea ”o tipă super de gașcă”, ”super simpatică” și foarte frumoasă. Însă, a durat până când povestea lor de dragoste a putut începe. Artistul a precizat că nu exclude ideea de a se căsători cu prezentatoarea, care va naște curând.

”Contractele au fost făcute de avocați pentru situațiile în care nu te înțelegi bine. Dacă ne străduim să fim bine, atunci ce rost are un contract? Nu exclud căsătoria, dar cumva m-am gândit să las lucrurile să se întâmple natural. Și răspunsurile au venit pe parcurs”, a spus cântărețul.

Smiley a dat din casă. Cum a descris-o pe Gina Pistol și cum arată relația lui cu ea

De asemenea, cântărețul, jurat la ”Românii au talent”, a descris-o în câteva cuvinte pe partenera lui de viață și a spus cum arată relația pe care o are cu ea. Artistul a explicat că se înțelege foarte bine cu frumoasa prezentatoare și a precizat că aceasta are un ”suflet mare”, este foarte ”empatică, sensibilă și cumva băiețoasă”. În plus, Smiley, care a dat recent un drept la replică cu privire la o acuzație conform căreia el ar fi consumat droguri, a precizat că obișnuiește să se distreze foarte tare alături Gina Pistol.

”Mă echilibrează foarte tare și nu pune în nici un fel presiune știind programul meu și ce am eu de făcut. Mă sprijină, chiar dacă de multe ori n-are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune nici un fel de presiune, nu pune prea multe întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio. Și are foarte multe calități ca și femeie și ca om. Nu e un om care să-ți ia energia. E un om care îți dă energie și care mă distrează. Eu mă distrez cu Gina, ceea ce e foarte important. Are un simț al umorului senzațional”, a spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...