FOTO EXCLUSIV. Florin Călinescu nu îşi arată vârsta. Cum a fost surprins juratul de la Românii au talent pe stradă

Cristian Cojocaru 23.02.2021, 13:09

Anii trec dar Florin Călinescu pare că refuză să își arate vârsta. Cunoscutul om de televiziune a descoperit piatra filosofală, atât din punctul de vedere al tinereții fizice cât și al averii pe care o deține. Juratul Pro TV nu ascunde faptul că averea sa este una impresionantă.

Florin Călinescu știe să își ascundă vârsta

Faptul că deține o avere fabuloasă nu este un mister. Ceea ce împlinește misterul este însă aspectul său fizic raportat la vârstă. Anii par să nu îl afecteze pe juratul de la Pro TV, unele persoane întrebându-se cum reușește să se mențină atât de bine. La 65 de ani pe care îi numără, Florin Călinescu arată impecabil.

În afara acestui fapt, vedeta a reușit chiar să ajungă la o greutate de invidiat în timpul pandemiei. Vedeta a fost surprinsă de către fotoreporterii Impact, ieșind din mall Băneasa în timp ce vorbea la telefon. Îndreptându-se direct la mașina sa de teren, Florin Călinescu a mers direct acasă, în complexul din zona Iancu Nicolae.

De fiecare dată când acesta circulă cu mașina, reușește să atragă toate privirile. Beneficiind de o avere uriașă, garajul acestuia deține mult mai multe mașini de lux, despre care mulți nu știu. Florin Călinescu a reușit să își dobândească averea încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, lucru care nu-l împiedică să aibă grijă de înfățișarea sa, dar nici să mai adauge mașini la colecția impresionantă pe care o deține.

Florin Călinescu este cel care a adus-o pe Neti Sandu în Pro TV
Florin Călinescu este cel care a adus-o pe Neti Sandu în Pro TV

Actorul a ajutat-o pe Neti Sandu

Mai multe automobile costisitoare se află în garajul vedetei. Printre aceste mașini, se numără un Jaguar, un Porsche și un Mercedes AMG, însă atunci când vine vorba despre traficul infernal din București, Florin Călinescu decide să utilizeze Dacia Sandero. Onorariul din partea Pro TV nu este deloc neglijent, câștigând chiar mai bine decât Mihai Petre.

 „Am jucat vreo două pokere cu Sorin Ovidiu Vîntu. Sârbu era regizor, eu vedeta. Eu am ramas vedeta. El este multimilionar. Daca el își zicea tatăl PRO TV-ului, eu sunt mama PRO TV-ului. Acolo am făcut bani serioși. Cifre cu patru, cinci și chiar șase zerouri erau evidente, pentru că aveam o înțelegere: atâta din publicitate”, povestea actorul despre începuturile lui din PRO TV.

Neti Sandu a fost adusă la Pro TV de către Florin Călinescu. Aceasta povestește cum juratul de la ”Românii au talent” i-a acordat toată încrederea și i-a acordat șansa de a-și face o carieră în televiziune.

„Înainte fusesem la radio, la Pro FM, mă văzuse Florin Călinescu acolo. După ce oamenii de la PRO TV au stat luni de zile să găsească rubrici pentru matinal, Călinescu și-a adus aminte de ‘una care face singură horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbește din stele, căutați-o’. Au dat de mine. Ce uluită am fost, m-au căutat, am dat probă și am luat”, a povestit Neti Sandu.