Modul inedit în care Andreea Bălan și noul iubit și-au recunoscut relația. Mesajul care a apărut azi pe pagina vedetei

Iancu Andreea / 25.12.2020, 13:00
Modul inedit în care Andreea Bălan și noul iubit și-au recunoscut relația. Mesajul care a apărut azi pe pagina vedetei

Andreea Bălan și noul iubit nu își mai ascund relația și își fac declarații de dragoste chiar și pe rețelele de socializare. Cei doi au fost surprinși într-un schimb de replici pe internet, care confirmă faptul că formează un cuplu.

Cum și-au recunoscut Andreea Bălan și noul iubit relația

De luni bune, curioșii se întreabă ce se întâmplă în viața amoroasă a frumoasei artiste. Deși divorțul de George Burcea încă nu s-a încheiat, Andreea Bălan și noul iubit au fost deja surprinși împreună. Cu toate acestea, ei nu au recunoscut în mod oficial relația până acum. Andreea și Tiberiu Argint au avut recent un schimb de replici pe internet prin care confirmă faptul că sunt împreună.

Cea care a început totul este Andreea Bălan, care a postat în urmă cu doar câteva ore o fotografie pe contul ei de Instagram. În așteptarea Moșului, artista a scris o descriere în dreptul imaginii prin care le face urări celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare. Vigilent și afișând un simț al umorului extrem de dezvoltat, Tiberiu Argint a oferit inclusiv o replică la postarea vedetei. Schimbul de replici a fost continuat de artistă, care a adăugat un comentariu cu trimitere la celebra piesă a Trupei Andre.

Mosule, te astept.
Vino doar cu sanatate multa si iubire
Craciun fericit si Sarbatori fericite tuturor!
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!, scria Andreea Bălan, în descrierea imaginii care o înfățișa lângă bradul de Crăciun.

Eu vin dar nu mă mai face moș, a fost replica haioasă a iubitului Andreei Bălan.

@arginttiberiu Mosule ce tanar esti, a completat ea.

Andreea Bălan și iubitul său, Tiberiu Argint, schimb de replici pe Instagram
Andreea Bălan și iubitul său, Tiberiu Argint, schimb de replici pe Instagram

Andreea Bălan a trecut peste despărțirea de tatăl fetițelor sale

Lucrurile par să se așeze frumos în viața cântăreței, care a avut de înfruntat o perioadă dificilă. Dincolo de problemele de sănătate cu care s-a confruntat încă de la nașterea celei de-a doua micuțe, divorțul de George Burcea i-a produs multă suferință. Luptătoare de fel, Andreea a reușit să treacă peste toate provocările și acum mărturisește că se bucură de o perioadă liniștită.

Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine, a declarat Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI