Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan în procesul de divorț. Lovitura neașteptată primită de George Burcea

Ioana Bucur 16.12.2020, 19:16
Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan în procesul de divorț. Lovitura neașteptată primită de George Burcea

Răsturnare de situație neprevăzută! George Burcea a primit o lovitură neașteptată, tocmai de la noua sa iubită. Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan la procesul de divorț.

George Burcea a fost pus într-o situație dificilă, chiar de femeia pe care o iubește. Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan în procesul de divorț

Cu toate că au trecut luni bune de când Andreea Bălan și George Burcea au decis să pună capăt căsătoriei, iar cei doi și-au refăcut viața alături de alte persoane, procesul de divorț este departe de a fi unul simplu. Lucrurile par să fi luat o turnură neașteptată, după ce surse din apropierea cuplului Burcea-Sposub au dezvăluit că Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan în procesul de divorț.

Surse citate de WOWbiz ar fi declarat că Viviana Sposub l-ar fi îndemnat pe George Burcea să cedeze și să accepte condițiile impuse de Andreea Bălan, considerând că șansele ca el să obțină custodia celor două fetițe pe care le are cu artista sunt aproape nule.

De ce l-a sfătuit Viviana Sposub pe George Burcea „să se înțeleagă” cu Andreea Bălan

Potrivit sursei citate mai sus, Viviana ar fi singura persoană care i-a explicat, fără menajamente, lui Burcea că situația în care se află nu îi este deloc favorabilă, după episodul în care a fost prins de polițiști la volan sub influența unor substanțe interzise și după ce, potrivit legii, a părăsit domiciliul conjugal.

„Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a dezvăluit un apropiat de-al cuplului, pentru WOWbiz.

George Burcea, acuzatii dure catre Andreea Bălan. De unde rabufnirea nervoasa. Am fost tradat de fosta mea sotie
Viviana și George s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Ferma”

„Vrea să îl vadă liber cât mai repede”

Aceeași sursă susține că Viviana Sposub i-ar fi cerut lui George Burcea să nu lungească procesul de divorț mai mult decât este necesar, rugându-l chiar să accepte și condițiile financiare impuse de Andreea Bălan: „Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”.

Andreea Bălan pregătește lovitura de grație pentru fostul ei partener

Andreea Bălan pare hotărâtă să îi dea o lecție dură lui George Burcea. Artista s-a pregăti să ceară nu doar custodia totală a celor două fiice ale lor, Ella și Clara, ci și pensie alimentară retroactiv pentru cele două.

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. Are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă ”, au declarat surse din anturajul Andreei Bălan, potrivit Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...