Ce probleme de sănătate are Andreea Bălan. Cât de des ”calcă” pe sfatul medicului

Daria Petrescu 24.09.2020, 17:45
Ce probleme de sănătate are Andreea Bălan. Cât de des ”calcă” pe sfatul medicului

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Dacă până în urmă cu mai bine de un an se putea declara o femeie împlinită atât pe plan personal cât și profesional, între timp, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. La nașterea celei de-a doua fetițe a fost la un pas de moarte, iar la un an de la evenimentul neplăcut, vedeta s-a despărțit de soțul ei. După operația suferită, artista trebuie să se protejeze, însă mai are scăpări, mai ales că show-urile sale sunt extrem de solicitante.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Andreea Bălan la cea de-a doua naștere

În primăvara anului trecut, Andreea Bălan a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie puternică. Totul s-a întâmplat în timpul celei de-a doua nașteri, prin cezariană. Din păcate, la scurt timp după prima operație Andreea Bălan a ajuns din nou la spital şi a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie.

Așa cum era normal, medicii i-au recomandat vedetei repaus total, mai ales că nu avea voie să urce pe scenă și să facă efort. De altfel, starea ei de sănătate este sensibilă și acum. Cu toate astea, Andreea continuă să facă spectacol pe scenă.

Andreea a vorbit despre problemele sale de sănătate în platoul emisiunii Xtra Night Show

„Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat.

Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp.

Andreea Bălan s-a despărțit de soțul ei, la câteva luni după ce s-au căsătorit religios

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat prin surprindere pe toată lumea. Păreau fericiți împreună și nimeni nu se gândea că vor divorța vreodată. Actorul a plecat de acasă, lăsându-și soția și cele două fetițem singure. La un moment dat, interpreta a făcut prmele declarații despre această situație.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă.

Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a mărturisit Andreea Bălan, într-un episod din vlogul ei de pe YouTube.

O altă explicație oferită e de artistă, pe fondul separării lor oficiale, a mai fost și cea că actorul își proiecta dramele și traumele din trecut, în relația cu ea. „Oarecum unul dintre motivele pentru care noi ne-am separat a fost și acesta”, a admis Andreea.

Urmăriți Impact.ro și pe