Andreea Bălan nu se lasă. Ce se întâmplă în procesul ei de divorț cu George Burcea

Andreea Bisinicu 09.12.2020, 08:23
Andreea Bălan nu se lasă. Ce se întâmplă în procesul ei de divorț cu George Burcea

Andreea Bălan nu se lasă. Ce se întâmplă în procesul ei de divorț cu George Burcea. Chiar dacă ambii și-ar fi refăcut viața după separarea dureroasă de la începutul anului 2020, artista i-a pregătit lovitura de grație lui George Burcea. Ce are de gând să facă la a doua înfățișare la tribunal. Surse din anturajul frumoasei blondine au spus tot ce are artista pe suflet.

Andreea Bălan i-a pregătit lovitura de grație lui George Burcea

Ce se întâmplă în procesul ei de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea. Artista nu se lasă cu una, cu două. A avut un an greu, cu multe încercări, dar Andreea Bălan nu este genul de om care să se dea bătută atât de ușor. Procesul de divorț dintre ea și actorul George Burcea este în plină desfășurare, iar cântăreața îi pregătește o surpriză fostului ei partener. Prima înfățișare a avut deja loc, însă scandalul divorțului s-a terminat.

Se pare că frumoasa blondină vrea să se răzbune pe tatăl copilelor sale, spun apropiații ei, și să demonstreze că nu este potrivit pentru a le crește pe Ella și pe Clara, cerând custodia completă a celor două fiice ale sale. Dar asta nu este tot. Potrivit apropiaților artistei, Andreea Bălan vrea să-i dea lovitura de grație soțului ei, cerându-i să plătească retroactiv pensia alimentară pentru fetele sale.

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. Are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă ”, au declarat surse din anturajul Andreei Bălan, conform playtech.ro.

Andreea Balan si George Burcea pareau foarte fericiti impreuna, formand tabloul perfect de familie alaturi de cele doua fetite
Andreea Balan si George Burcea pareau foarte fericiti impreuna, formand tabloul perfect de familie alaturi de cele doua fetite

George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub

Andreea Bălan i-a pregătit lovitura de grație lui George Burcea. Chiar dacă s-a tot scris prin presă că și-ar fi găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint și au fost surprinși chiar în public împreună, Andreea Bălan nu a confirmat relația până în acest punct. Nu același lucru se poate spune și despre George Burcea, care și-a declarat public sentimentele față de Viviana Sposub, fosta lui colegă din emisiunea „Ferma” de pe PRO TV.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale reality-show-ului, iar acum formează un cuplu destul de sudat. Faptul că Burcea și-a refăcut viața atât de repede ar fi deranjat-o pe Andreea Bălan care este pusă pe răzbunare, după cum dau de înțeles prietenii artistei.

Ce a spus George Burcea despre problemele lor din căsnicie

Andreea Bălan a avut un an tare dificil, nu doar cu divorțul ci și cu problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat. Acum câteva luni, vedeta a ajuns de urgență la spital din cauza unui abces abdominal, care aproape că a urcat-o din nou pe masa de operație, după experiența cumplită pe care a trăit-o în primăvara anului 2019, când a fost la un pas de a-și pierde viața.

Foarte multă lume nu știa de problemele cuplului Andreea Bălan și George Burcea, iar ceea ce s-a aflat ulterior a șocat puțin. Într-un interviu acordat recent revistei OK Magazine, actorul George Burcea a decis să spună versiunea lui legată de relația lor și despre căsnicie.

„Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite..”, a declarat George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe