Moarte stupidă pentru un bărbat din Cluj. Ce s-a întâmplat

Beatrice Dumitru 30.08.2022, 10:59
Moarte stupidă pentru un bărbat din Cluj. Ce s-a întâmplat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Cluj Napoca a avut parte de o moarte stupidă. Acesta și-a găsit sfârșitul intr-un moment de neatenție, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc. Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă în acest caz.

A murit în timp ce punea rufe la uscat

Bărbatul se afla în balconul locuinței sale de la etajul patru al unui bloc din cartierul Mănăștur, pentru a pune niște rufe la uscat, dar într-un moment de neatenție a căzut. Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a acorda primul ajutor bărbatului, iar la fața locului s-a deplasat și o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, notează Antena 3.

Bărbatul prezenta multiple traumatisme, iar la scurt timp după sosirea medicilor a intrat în stop cardio-respirator. Echipajele de salvare au încercat să îl salveze și au început manevrele de resuscitare, care au durat o oră, însă nu au mai putut face nimic pentru el și au fost nevoiți să declare decesul.

Moarte stupidă pentru un bărbat din Cluj. Ce s-a întâmplat
Pompierii au intervenit pentru a acorda primul ajutor bărbatului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat căzut de la înălțime pe strada Taberei din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, care prezenta multiple traumatisme. Acesta era în stare de semiconștiență și era necooperant. La scurt timp a intrat în stop cardio-respirator, moment în care au fost începute manevrele de resuscitare. Acestea au fost susținute mai bine de o oră, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale bărbatului”, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Cluj.

Alt accident în Arad

Un accident asemănător s-a întâmplat în weekend, în Arad, unde un bărbat de 63 de ani a urcat pe o scară în balcon pentru a-şi aranja marchiza, dar a alunecat şi a căzut peste balustradă.

La faţa locului, s-a constatat că bărbatul ar fi căzut de la etajul trei al blocului unde locuia. Echipajul SMURD a constatat decesul, trupul neînsufleţit fiind transportat la SJML, în vederea efectuării autopsiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...