Mirel Rădoi s-a enervat după ce Ianis Hagi a fost „turnat”. „Nu trebuia să spună asta”

Marian Cărăvan 23.09.2020, 12:05
Mirel Rădoi s-a enervat după ce Ianis Hagi a fost „turnat”. „Nu trebuia să spună asta”

Selecționerul Mirel Rădoi s-a enervat după ce în presă au apărut detalii din interiorul echipei naționale, care îl privesc pe Ianis Hagi. Acum selecționerul arată cu degetul către unul dintre oamenii care lucrează în anturajul „tricolorilor”, după ce Ianis Hagi a fost „turnat”.

Mirel Rădoi s-a enervat după ce Ianis Hagi a fost „turnat”

Mirel Rădoi nu are liniște înaintea barajului cu Islanda. Selecționerul a fost deranjat de afirmațiile unuia dintre oamenii din staff-ul echipei naționale, nimeni altul decât psihologul Silviu Ioniță. Psihologul tricolorilor afirmase într-un interviu că Ianis Hagi trebuie să fie mai agresiv când intră pe teren. O afirmație care l-a deranjat pe selecționer, Mirel Rădoi spunând că psihologul trebuia să țină acel detaliu în interiorul grupului echipei naționale.

„Nu sunt de acord cum a procedat Silviu. Nu trebuie să pomenim în public despre discuțiile individuale cu jucătorii, pentru că se creează o polemică.

Sigur, Ianis Hagi e un tip foarte educat, dar asta nu înseamnă că nu e agresiv în timpul meciului.

Are reacție, nu mai e acel Ianis din urmă cu câțiva ani, care se dădea la o parte și lăsa adversarul să treacă.

Acum bagă piciorul, corpul. Sunt multe schimbări pozitive la Ianis”, a spus Mirel Rădoi într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Câteva dintre afirmațiile psihologului Silviu Ioniță referitoare la Ianis Hagi

Psihologul Silviu Ioniță a vorbit în termeni laudativi la adresa internaționalului român.

„Pe Ianis îl cunosc de la România U-17. Din punct de vedere psihologic, este un progres real.

Văd un tânăr care este conștient de valoarea lui și care este conștient că trebuie să muncească pentru locul pe care îl are, pentru naționala mare, cum a trebuit să muncească și la naționala U-21.

Știe că trebuie să-și confirme locul prin prestațiile de la club și prin cele de la națională. E un jucător care are foarte mult bun simț.

Câteodată, îi spun că o atitudine mai incisivă, o agresivitate pozitivă, l-ar ajuta mult mai mult. Câteodată are un bun simț prea așezat, poate din familie, dar e foarte important în sport să ai agresivitate pozitivă”, a declarat psihologul.

Ianis Hagi, lider cu Glasgow Rangers în Scoția

După opt etape din actualul sezon, Glasgow Rangers e pe primul loc în Scoția, cu 20 de puncte. Echipa lui Ianis Hagi a fost, până în etapa a opta, singura fără gol primit în actualul sezon din Scoția. „Protestanții” au încasat primele goluri în Hibernian – Rangers 2-2, în a doua remiză a sezonului pentru echipa lui Ianis Hagi.

În acest sezon, Ianis Hagi a reușit un gol și două pase decisive.

Următorul meci de campionat va fi duminică, 27 septembrie, în deplasare cu Motherwell. Dar până atunci Rangers luptă joi pentru calificarea în play-off-ul Europa League, având meci în deplasare cu olandezii de la Willem.

Urmăriți Impact.ro și pe