Ianis Hagi are din nou Scoția la picioare. Antrenorul românului nu s-a putut abține. „Minunat”

Marian Cărăvan 15.09.2020, 10:36
Ianis Hagi are din nou Scoția la picioare. Antrenorul românului nu s-a putut abține. „Minunat”

Ianis Hagi are din nou Scoția la picioare, după evoluția din ultimul meci pentru Rangers. Internaționalul român a pasat decisiv la două dintre golurile formației sale și a avut o contribuție importantă la victoria cu Dundee United.

Ianis Hagi are din nou Scoția la picioare

Ianis Hagi are din nou parte de aprecieri în Scoția, prestația sa din meciul cu Dundee United fiind apreciată deopotrivă de managerul Steven Gerrard, de presa britanică și de fanii lui Rangers. Internaționalul român a reușit două pase decisive și a avut o contribuție importantă la victoria cu Dundee United. Primul assist a fost în minutul 13, când a pasat printre picioarele unui adversar, destabilizând apărarea lui Dundee United, iar Ryan Kent a deschis scorul. managerul Steven Gerrard a fost încântat de internaționalul român și a scos în evidență rolul acestuia la primul gol al meciului.

„Kent și Ianis s-au conectat foarte bine, au reușit combinații scurte în preajma careului. A fost un gol minunat.

Lumea va spune că este o reușită individuală, însă nu uitați și de rolul pe care Ianis l-a jucat aici”, a spus Gerrard, potrivit Glasgow Live.

Ianis Hagi a pasat decisiv și pentru ultimul gol al meciului, marcat de Scott Artfield, în minutul 87. Glasgow Rangers s-a impus cu 4-0 și conduce în clasament cu 19 puncte din șapte meciuri.

Ianis Hagi are din nou Scoția la picioare: două pase decisive cu Dundee United. Sursa foto: Twitter Rangers Football Club

Titlul de cavaler pentru Ianis Hagi!

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară după Rangers – Dundee United 4-0. Despre Ianis Hagi s-a comentat la superlativ pe rețelele de socializare.

„Înnobilați-l! Dați-i titlul de cavaler”, a scris un alt fan, entuziasmat de evoluția lui Ianis Hagi.

Fanii lui Rangers sunt de acord că Ianis Hagi merită să fie titular: „Hagi a demonstrat azi de ce trebuie să fie titular. Două pase de gol, excelent.”

„A fost bun, a reușit două assist-uri și a fost implicat în tot jocul”, „Două pase de gol. Nu putea trece neobservat”, „A jucat mult mai bine. Lumea se așteaptă să fie lider la 21 de ani, dar are nevoie de timp. Însă va mai oferi astfel de momente”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor lui Rangers.

Pentru prestația din meciul cu Dundee United, BBC l-a desemnat pe Ianis Hagi „omul meciului”.

„Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului”, au comentat britanicii.

Glasgow Rangers este lider în Scoția, cu 19 puncte. Următorul meci de campionat va fi pe 20 septembrie, în deplasare, cu ocupanta locului 2, Hibernian.

Urmăriți Impact.ro și pe