Mircea Rednic, operat de urgență după victoria cu FCSB. Ce a pățit antrenorul român

Stan Filon 30.08.2023, 15:42
Mircea Rednic, operat de urgență după victoria cu FCSB. Ce a pățit antrenorul român

Mircea Rednic a ajuns direct la spital, după ce echipa sa, UTA Arad, a învins-o pe FCSB! Antrenorul celor de la UTA a mers singur la spital, după ce a acuzat dureri în piept. Medicii l-au oprit imediat și în această dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale, deoarece suferise un infarct.

Mircea Rednic, operat de urgență după victoria cu FCSB

Așadar, celebrul antrenor Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic, luni, imediat după meciul câștigat de UTA Arad împotriva FCSB. Rednic a acuzat dureri în piept încă din timpul meciului câștigat cu 2-1 de UTA. Nu și-a dat seama că situația e atât de serioasă. Durerile se pare că au început în weekend și au continuat în cursul zilei de luni. Astfel, antrenorul și conducerea de la UTA au luat măsuri. În urma unui control medical de urgență, doctorii au pus un diagnostic șoc și i-au recomandat lui Rednic să se opereze, anunță sursele PlaySport. Citește și Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo, dar s-a îngrozit când a aflat cât de mari sunt datoriile. „S-a vrut retrogradarea echipei”

Tehnicianul a fost supus unei intervenții în prima parte a zilei, iar acum este în stare stabilă, dar va rămâne internat sub supravegherea strictă a cadrelor medicale. Patronul de la UTA, Alexandru Meszar, a vorbit în exclusivitate pentru PlaySport despre situația lui Rednic:

Mircea Rednic, operat de urgenta dupa victoria cu FCSB. Ce a patit antrenorul roman
Mircea Rednic, operat de urgenta dupa victoria cu FCSB. Ce a patit antrenorul roman

Antrenorul a făcut infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale

”Este bine, se recuperează. Va avea nevoie de câteva zile de pauză, încă nu știm exact când îl vom avea din nou la antrenamente. A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB, apoi și zilele următoare. A mers la clinica parteneră a clubului și s-a luat această decizie, de a fi operat. Îi urăm tot binele și îl așteptăm înapoi cât mai repede”. Citește și Mircea Rednic a dat Dinamo în judecată pentru salariile restante. Câți bani are de primit fostul antrenor al echipei din „Ștefan cel Mare”

Conform surselor din clinică, diagnosticul pus lui Rednic este infarct miocardic. Pacientului în vârstă de 61 de ani i-a fost pus un stent și ar urma să petreacă următoarele 3 zile în spital pentru prima fază a recuperării.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...