Mircea Rednic a dat Dinamo în judecată pentru salariile restante. Câți bani are de primit fostul antrenor al echipei din „Ștefan cel Mare”

Sorin Barbu 14.03.2022, 17:12
Mircea Rednic a dat Dinamo în judecată pentru salariile restante. Câți bani are de primit fostul antrenor al echipei din „Ștefan cel Mare”

Dinamo este pe zi ce trece un club tot mai înglodat în datorii. Cei care nu și-a primit banii se adresează instanței și câștigă, vezi cazurile Dorin Șerdean și Teddy Mezague. Și Mircea Rednic a dat în judecată gruparea din „Ștefan cel Mare” și vrea salariul pe patru luni.

Mircea Rednic a dat în judecată clubul Dinamo

Dinamo nu are doar o situație foarte grea în clasament, ci și probleme uriașe cu banii, clubul aflându-se și în procedură de insolvență. Dorin Șerdean a dat clubul în judecată și are de primit 14 salarii, adică aproximativ 28.000 de euro.

Playsport.ro a scris azi și de procesele pierdute cu Teddy Mezague. Fotbalistul francez a jucat doar patru meciuri în tricoul „câinilor”, în sezonul 2018-2019, dar s-a adresat instanțelor și are de primit 130.000 de euro, banii pe tot contractul, plus dobânzi și cheltuieli de judecată.

Și Mircea Rednic se ține pe poziții când vine vorba de banii lui.  Fostul antrenor al echipei, dat afară de Iuliu Mureșan după ultimul meci de anul trecut, a dat clubul în judecată și nu vrea să audă de nicio propunere de mediere.

„Eu nu mai am ce discuta cu Mureșan și Zăvăleanu. Nu am ce să vorbesc, o tot fac ei, dar nu prezintă realitatea. Ei știu ce contract am avut, ce obiective. Toate aceste lucruri erau clare, dacă ei au ales să mă dea afară, atunci să plătească.

Le-am trimis notificare prin intermediul avocatei mele. Nu era nicio clauză, să nu mai ascultăm tot felul de prostii. Așa cum ei m-au notificat, așa vorbesc și eu cu ei, în acest moment”, a explicat antrenorul, pentru ProSport.

Mircea Rednic este convins că instanța îi va da dreptate, iar clubul Dinamo va fi obligat să-i achite salariul pe patru luni, asta înseamnă aproximativ 32.000 de euro.

Și actualul antrenor, Dusan Uhrin, câștigă tot 8.000 de euro pe lună. Tehnicianul ceh și-a trecut în contract și un bonus de 25.000 de euro, dacă salvează echipa de la retrogradare.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe