Mircea Lucescu dă afară un român de la echipa lui. ”Să fie sănătos”. Ce l-a deranjat pe antrenor

Nicu Stan, Alexandra Chiric 18.04.2021, 18:24
Mircea Lucescu dă afară un român de la echipa lui. ”Să fie sănătos”. Ce l-a deranjat pe antrenor

Mircea Lucescu dă afară un român de la echipa lui. ”Să fie sănătos”. Ce l-a deranjat pe celebrul antrenor la conațional, citiți în articolul de mai jos.

Mircea Lucescu nu se înțelege cu românul pe care îl are la echipă. De ce vrea să-l îndepărteze de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu dă afară un român de la echipa pe care o antrenează acum în Ucraina, Dinamo Kiev. Mircea Lucescu, în vârstă de 75 de ani, a anunțat că Tudor Băluță, de 22 de ani, nu va continua la Dinamo Kiev în sezonul următor. Mijlocașul român se va întoarce acolo de unde a venit, respectiv de la echipa britanică Brighton.

Împrumutul fotbalistului Tudor Băluță la Dinamo Kiev a fost un fiasco. Fotbalistul care aparține lui Brighton a fost împrumutat în Ucraina în octombrie 2020 dar a fost în permanență chinuit de accidentări în perioada petrecută la Dinamo Kiev.

Tudor Baluta pleaca de la Dinamo Kiev
Tudor Baluta pleaca de la Dinamo Kiev

Cât a jucat Tudor Băluță pentru Dinamo Kiev

Astfel, Tudor Băluță a acumulat doar 8 minute pe joc pe teren pentru echipa lui Mircea Lucescu. De asemenea, Tudor Băluță a suferit o accidentare serioasă la osul metatarsian, care l-a ținut departe de stadion încă din luna ianuarie. În plus, atunci când a fost introdus în partida cu Ferencvaros, în Ligă, a comis o greșeală gravă.

”A fost accidentat, a făcut operație, a avut o fractură. Abia de foarte puțin timp, de vreo 2-3 zile și-a scos aparatul. A avut ghinion, mare ghinion. Bineînțeles că nu va mai juca până la sfârșitul campionatului și că i s-a încheiat anul aici. Nu pot decât să-i doresc să aibă parte de un club care să-l înțeleagă, iar el să înțeleagă clubul. Și rămâne să fie sănătos. Nu, nu, nu, în niciun caz (n.r. – nu va continua la Dinamo)”, a spus Mircea Luceascu la Telekom Sport.

Mircea Lucescu, scandal cu un alt jucător de-al său

Pe de altă parte, Mircea Lucescu a fost târât într-un scandal de un alt jucător de-al lui, astfel că Sindicatul fotbaliștilor din Ucraina l-a atact public pe român.

Mikkel Duelund, fotbalist din Danemarca în vârstă de 23 de ani, l-a reclamat pe Mircea Luceascu că nu-l tratează cum așa cum ar trebui.

De ce îl acuza fotbalistul danez pe antreorul român

Astfel, fotbalistul danez a apelat chiar la Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Ucraina pentru a-și rezolva problema cu care s-ar confrunta la clubul  Dinamo Kiev, acolo unde antrenează Mircea Lucescu.

”Duelund ne-a contactat şi a avut mai multe nemulţumiri. L-am sunat pe preşedintele clubului, Igor Surkis, acum o săptămână. Printre altele, e vorba inclusiv de atitudinea pe care Mircea Lucescu o are la adresa lui Mikkel.  Pur şi simplu nu e lăsat să joace fotbal, nu i se acordă o şansă. Cu tot respectul, Duelund este unul dintre cei mai buni jucători”, a spus şeful sindicatului fotbaliştilor din Ucraina, Oleg Pecherny, potrivit sports.ru.

Urmăriți Impact.ro și pe