Mesajul rasist apărut în tribunele de la Kiev împotriva lui Mircea Lucescu. UEFA nu s-a sesizat până în acest moment

Ana Anitoiu 20.03.2021, 12:45
Mesajul rasist apărut în tribunele de la Kiev împotriva lui Mircea Lucescu. UEFA nu s-a sesizat până în acest moment

Un mesaj rasist a apărut în tribunele de la Kiev împotriva lui Mircea Lucescu, în meciul Dinamo Kiev – Villarreal 0-2 (0-4 la general), disputat în urmă cu o săptămână în turul optimilor de finală Europa League. Oficialii UEFA nu s-au sesizat nici până în acest moment pentru a lua o măsură în urma incidentului.

Mircea Lucescu, probleme cu suporterii lui Dinamo Kiev

În ciuda rezultatelor bune ce au fost înregistrate de formația Dinamo Kiev anul trecut, care s-a putut lăuda cu primul loc în campionat, la puncte în fața rivalei Șahtior, tensiunile dintre Mircea Lucescu și suporterii acestei echipe continuă.

Cu fiecare ocazie, ultrașii ucrainieni scandează împotriva lui Mircea Lucescu, în vârstă de 75 de ani, din cauză că antrenorul român a petrecut 12 ani la Donețk. ”Fără ţigani, vă rugăm!”, a fost mesajul pe care l-au afișat aceștia în timpul meciului Dinamo Kiev – Villarreal.

Mesajul rasist aparut in tribunele de la Kiev impotriva lui Mircea Lucescu. UEFA nu s-a sesizat pana in acest moment
Mesaj rasist impotriva lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, despre eliminarea Dinamo Kiev din Europa League: ”Avem jucători tineri”

Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a lipsit formației Dinamo Kiev pentru a trece de Villarreal în ”optimile” UEFA Europa League. Antrenorul român a spus că echipa lui are jucători tineri și fără multă experiență. Totuși, în ciuda faptului că nu a ajuns în sferturi, ”Il Luce” a observat un lucru pozitiv și are motive să fie optimist pentru următorul sezon.

”Sezonul următor va fi diferit. Villarreal a controlat meciul, a jucat mai bine, a deschis repede scorul, iar Gerard Moreno și-a etalat din nou clasa. Rezultatul e logic. Adversarii noștri au avut jucători ce evoluează în cupele europene, la cel mai înalt nivel, de mai mult de opt ani. Nu pot spune că sunt satisfăcut de scor, că am pierdut. Noi am răspuns cu câțiva de 18-20 de ani, care învață să joace la acest nivel. Au arătat un fotbal constructiv, dar ne-a lipsit curajul în atac și să ducem acțiunile la capăt”, a declarat antrenorul român Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, atacat de sindicatul fotbaliștilor din Ucraina

Recent, Mircea Lucescu a avut parte de tensiuni și din partea sindicatului fotbaliștilor din Ucraina. Totul a început după ce Mikkel Duelund, fotbalist danez în vârstă de 23 de ani, l-a reclamat de mai multe ori pe antrenorul român că nu-l tratează cum ar trebui. Președintele sindicatului i-a cerut lui ”Il Luce” să îi ceară scuze sportivului pentru tratamentul nepotrivit pe care l-a avut față de el. Mai multe detalii, AICI!

”Pur şi simplu nu e lăsat să joace fotbal, nu i se acordă o şansă. Cu tot respectul, Duelund este unul dintre cei mai buni jucători. Îi solicit lui Mircea Lucescu să-i ceară scuze lui Mikkel şi să-i explice de ce se poartă aşa. Mikkel are un contract valid cu Dinamo şi nu e nevoie să-şi bată joc de el. Este un fotbalist respectabil. Este pregătit să joace, să arate ce poate, dar Mircea Lucescu are un comportament ostil. Aşa ceva nu ar trebui să fie la un club de nivelul lui Dinamo Kiev”, a spus şeful sindicatului fotbaliştilor din Ucraina, Oleg Pecherny, potrivit sports.ru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI