Minciuna spusă în interviul dat de Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi au recunoscut, în sfârșit

Iancu Andreea, Radu Oprișan 25.03.2021, 16:18

Interviul dat de Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle celebrei prezentatoare Oprah a fost analizat intens de toți cei curioși să afle mai multe despre viața celor doi Duci de Sussex. Printre dezvăluirile făcute de cuplu se pare că s-a strecurat și o minciună, recunoscută chiar de către cei doi soți. Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre minciuna spusă în interviul pentru CBS, mai multe surse oferind explicații legate de acest subiect.

Minciuna spusă de Prințul Harry și Meghan Markle a fost recunoscută

Interviul oferit prezentatoarei Oprah Winfrey de către cei doi soți a fost unul extrem de urmărit la nivel internațional, mulți fiind curioși să le descopere secretele. Dincolo de acuzațiile de rasism și problemele cu care Meghan s-a confruntat în cadrul familiei regale britanice, cuplul pare să fi strecurat și o minciună. Meghan susținea la momentul interviului că arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, i-ar fi cununat pe ea și pe Harry cu trei zile înainte de nunta lor. Astfel, potrivit spuselor fostei actrițe, ea și Prințul Harry ar fi fost deja căsătoriți înainte de ceremonia spectaculoasă de 32 de milioane de lire sterline, de la Castelul Windsor, din mai 2018.

Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu știe asta. L-am sunat pe Arhiepiscop și i-am spus: „Uite, acest lucru, acest spectacol este pentru lume, dar ne dorim unirea dintre noi”, spunea Meghan în cadrul dezvăluirilor făcute lui Oprah.

Acest lucru s-ar fi petrecut chiar la Nottingham Cottage – casa lor din incinta Palatului Kensington. Totuși, specialiștii consideră că acest lucru nu ar fi putut fi valabil. Mai mult, un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan a confirmat recent pentru The Sun că ceremonia lor cu trei zile înainte ca nunta să aibă loc nu a implicat căsătoria. Potrivit sursei, cei doi doar „au schimbat în mod privat jurămintele personale cu câteva zile înainte de nunta oficială / legală din 19 mai”. Astfel, minciuna spusă de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul pentru Oprah a fost dezvăluită.

Meghan și Harry s-au căsătorit în luna mai a anului 2018
Meghan și Harry s-au căsătorit în luna mai a anului 2018

Motivele pentru care nunta legală nu ar fi putut avea loc înainte de ceremonia din 19 mai 2018

Afirmația susținută de către Meghan în timpul interviului a fost demontată și de către Oficiul Registrului General, care a dezvăluit pentru prima dată certificatul de căsătorie al cuplului. Acesta dovedește că cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018, la ceremonia fastuoasă de la castelul Windsor. Oficialul care a întocmit actul a precizat că cel mai probabil este vorba despre o confuzie din partea fostei actrițe, aceasta fiind cu siguranță neinformată cu privire la nuntă.

Nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în fața arhiepiscopului de Canterbury. Certificatul special la întocmirea căruia am contribuit le-a permis să se căsătorească la Capela Sf. Gheorghe din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo la 19 mai 2018 și a fost văzut de milioane de oameni din întreaga lume a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege. Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le scriseseră ei înșiși și pe care le-au spus în fața Arhiepiscopului și mai probabil, a fost o simplă repetiție, a declarat Stephen Borton, fost funcționar șef.

Acesta a precizat că o căsătorie legală nu s-ar fi putut ține într-un loc neautorizat precum casa din Nottingham a celor doi. De asemenea, căsătoriile acceptate de  Biserica Angliei necesită cel puțin doi martori, iar publicul trebuie să aibă, de asemenea, acces nerestricționat la clădire în timpul oricărei ceremonii de căsătorie pentru a permite obiecții valabile împotriva căsătoriei. La acel moment, Meghan și Prințul Harry locuiau în incinta Palatului Kensington, iar reședința lor este interzisă publicului. Totodată, un cuplu care este deja căsătorit legal nu poate alege să se recăsătorească, cu excepția cazului în care există vreo îndoială cu privire la validitatea căsătoriei anterioare.

Urmăriți Impact.ro și pe