Prințul William l-a sunat pe fratele său, Harry, după interviul faimos. Concluzia discuției dintre cei doi

Cristian Cojocaru 17.03.2021, 09:10
Prințul William l-a sunat pe fratele său, Harry, după interviul faimos. Concluzia discuției dintre cei doi

O cunoștință a celebrului cuplu britanic a declarat că Prințul William l-a sunat pe fratele său Harry, după scandalosul interviu acordat de către el și Meghan Markle jurnalistei americane Oprah Winfrey. Potrivit sursei, conversația dintre cei doi frați a fost una ”neproductivă”.

Harry a fost sunat de către Prințul William după interviu

În cadrul interviului difuzat de către postul CBS din data de 7 martie, soția prințului Harry, Meghan Markle a afirmat că unul dintre membrii familiei regale și-a pus întrebarea cât de închisă ar urma să fie culoarea pielii fiului ei Archie, după nașterea acestuia. Prințul Harry, la rândul său a menționat în interviu faptul că este dezamăgit de către Prințul Charles care este moștenitorul tronului Marii Britanii, simțindu-se ”prins în capcană” în tot timpul cât a avut un rol activ în cadrul familiei regale.

Prințul William, a declarat săptămâna trecută reporterilor că încă nu discutase cu fratele lui Harry după interviu. Membrul familiei regale a afirmat că intenționează să facă acest lucru în zilele care urmează declarând că ”nu suntem o familie rasistă”. Coprezentatoarea emisiunii ”This Morning”, Gayle King, a afirmat că a discutat cu Harry și Meghan weekend-ul trecut și că cei doi prinți britanici au purtat o conversație de la interviu.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat jurnalista americană.

Interviul celor doi a fost difuzat la puțin timp după ce Palatul Buckingham anunța că urmează să investigheze acuzațiile de intimidare făcute la adresa lui Meghan
Interviul celor doi a fost difuzat la puțin timp după ce Palatul Buckingham anunța că urmează să investigheze acuzațiile de intimidare făcute la adresa lui Meghan

Membrii familiei regale sunt întristați de experiențele celebrului cuplu

Până în acest moment, biroul de presă de la Kensington Palace nu a făcut comentarii pe baza declarațiilor făcute de către jurnalista americană Gayle King. Interviul pe care l-au susținut Harry și Meghan a adus monarhia britanică în ce mai gravă criză după moartea prințesei Diana, mama celor doi prinți, care a decedat într-un accident de mașină în anul 1997.

Interviul celor doi a fost difuzat la puțin timp după ce Palatul Buckingham anunța că urmează să investigheze acuzațiile de intimidare făcute la adresa lui Meghan de către foșii săi consilieri. Acest lucru se întâmpla chiar înainte ca fosta actriță și soțul ei să renunțe la statutul de membri activi ai casei regale și de a se muta în California.

Regina Elisabeta a II-a a declarat că membrii familiei regale sunt întristați de experiențele prin care au fost nevoiți să treacă Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle

„Chestiunile menţionate de ei, în special cea rasială, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot să varieze, aceste acuzaţii sunt tratate într-o manieră foarte serioasă şi vor fi analizate de familia regală într-un cadru privat”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat din data de 9 martie.

Urmăriți Impact.ro și pe