Unde se vor muta Meghan Markle și Prințul Harry, după ce și-au anunțat “retragerea” din Casa Regală. Anunțul a uimit pe toată lumea

Redacția IMPACT 10.01.2020, 17:08
Unde se vor muta Meghan Markle și Prințul Harry, după ce și-au anunțat “retragerea” din Casa Regală. Anunțul a uimit pe toată lumea

Meghan Markle, soția Prințului Harry al Marii Britanii a făcut deja primii pași ai concretizării independenței financiare, potrivit anunțului celor doi duci Sussex prin care vor să se retragă din calitatea de membri „seniori” ai familiei regale britanice.

Ducele și Ducesa de Sussex, o nouă viață

În contextul în care Prințul Harry, alături de soția sa, Meghan Markle au anunțat că renunță la îndatoririle de membri ai casei regale, Ducesa de Sussex a părăsit deja Marea Britanie și s-a intors în Canada pentru a fi alături de fiul ei, Archie. Cei doi o vor lua de la zero, asta pentru că vor să se mute parțial în America de Nord.

Meghan Markle s-a reîntors la fiul ei Archie, în Canada. Foto: HENK KRUGER/AFP/Getty Images)
Meghan Markle s-a reîntors la fiul ei Archie, în Canada. Foto: HENK KRUGER/AFP/Getty Images)

Prinţul Harry şi Meghan Markle au spus că intenţionează să „îşi echilibreze timpul între Marea Britanie şi America de Nord (…)”. „Acest echilibru geografic ne va permite să ne creştem fiul cu respect faţă de tradiţia regală în care s-a născut, dar va oferi familiei spaţiul pentru a se concentra pe viitorul capitol, inclusiv lansarea noii noastre entităţi caritabile”, au mai adăugat Ducii.
Vestea lor a șocat pe toți, iar publicațiile din toată lumea, cu atât mai mult cele scandal au vuit cu privire la decizia radicală prin care Ducii de Sussex vor să „se despartă” de Casa regală britanică. Ce au titrat marile publicații, după ce Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor fi pe cont propriu.

„Harry și Meghan renunță la rolurile din familia regală pe fondul divergențelor de la Palat”, scrie The Times.

„Exclusiv: Bombă la palat. Război civil după ce Harry și Meghan demisionează din familia regală. Regina este întristată, Charles și William, furioși”, a scris The Sun.

Daily Mirror: „Regina, furioasă după ce Harry și Meghan i-au spus: demisionăm”.

Însă, una din cele mai acide reacții vine de la Piers Morgan, un celebru jurnalist și prieten, totodată, de-al Ducesei de Sussex.
„Oamenii îmi spun că sunt prea critic cu Meghan, dar și-a abandonat propria familie, și-a abandonat tatăl, i-a îndepărtat pe majoritatea prietenilor, l-a despărțit pe Harry de William și acum de întreaga lui familie. : Contribuabilii nu ar trebui să plătească un ban pentru a susține noua viață a lui Harry, de celebritate fără obligații. Nici măcar un ban”, a declarat ziaristul, potrivit Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe