De ce au renunțat, de fapt, prințul Harry și Meghan Markle la Casa Regală. Abia acum a ieșit la iveală motivul

Iancu Andreea 27.05.2020, 10:43

Prințul Harry și Meghan Markle au ales o viață departe de îndatoririle regale, renunțând la statutul de membrii ai Casei Regale a Marii Britanii. Cuplul s-a mutat în America și își crește băiețelul, pe micuțul Archie. Harry și Meghan par mai fericiți ca niciodată. Totuși, abia acum s-au aflat adevăratele motive pentru care au optat să se distanțeze de Familia Regală.

Harry o adoră pe Meghan

Deși răutăcioșii consideră că fericirea celor doi nu va dura multă vreme, Harry este hotărât să demonteze aceste zvonuri. Acesta a rămas cu o stare de nemulțumire vis a vis de accidentul mamei sale, prințesa Diana. De aceea, își dorește ca Meghan să fie fericită alături de el. Astfel, conform biografului lui Harry, Angela Levin, prințul are o nouă prioritate.

Prioritatea numărul 1 pentru Harry este de a o face pe Meghan fericită și ar face orice din punctul acesta de vedere pentru că se simte vinovat că nu a putut să o protejeze pe mama sa. Lucrul acesta a rămas cu el așa că este foarte determinat să o facă pe soția sa fericită. Cred că acesta o adoră pe Meghan și crede că ea este minunată, a explicat Angela pentru Newsweek.

Prințul Harry și Meghan Markle se bucură de noua viață alături de micuțul Archie. Totodată, aceștia au în plan să își cumpere o casă în Malibu. Proprietatea este estimată la 15 milioane de dolari. Însă, motivele pentru care Harry și Meghan au ales America este total neașteptat.

Meghan și Harry, alături de fiul lor, Archie Foto - elle.com
Meghan și Harry, alături de fiul lor, Archie
Foto – elle.com

Departe de celebritate

În timp ce mulți consideră că Harry nu se va acomoda cu noua viață, chiar Angela Levin explică de ce prințul a făcut această alegere. Acesta se pare că își dorește o viață departe de ochii curioșilor.

Atunci când i-am luat un interviu lui Harry, acesta a mărturisit că, orice ar fi, el nu vrea să fie văzut ca o celebritate. Asta a fost după ce a cunoscut-o pe Meghan, dar înainte de nuntă. El mi-a explicat diferența: celebritățile au de ales când și cum apar în presă, dar dacă faci parte din familia Regală, te afli la datorie 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Se pare că nici destinația nu este întâmplătoare. Cuplul a ales să se mute în Malibu datorită restricțiilor mai dure asupra paparazzilor. De asemenea, potrivit revistei People, Harry și Meghan au ales să fie extrem de discreți încă de la venirea în America. Aceștia își petrec timpul acasă, fără vizitatori.

Totuși, planurile de viitor ale celor doi sunt unele importante. Ei își doresc să dezvolte o organizație caritabilă, inspirată de numele copilașului lor, Archie. De asemenea, Meghan Markle își dorește să revină la actorie. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în cazul unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe