Reacția lui Kate Middleton după interviul lui Meghan Markle. Dezvăluirile apărute în presa britanică

Iancu Andreea 22.03.2021, 08:34
Reacția lui Kate Middleton după interviul lui Meghan Markle. Dezvăluirile apărute în presa britanică

Interviul lui Meghan Markle alături de Prințul Harry a stârnit rumoare în familia regală britanică, iar reacția lui Kate Middleton, cumnata cuplului, nu a întârziat să apară. Mai cu seamă după ce numele său a fost rostit în urma dezvăluirilor pe care foștii membrii ai Casei Regale engleze au decis să le facă.

Conflict între Meghan și Kate. Ce spune soția Prințului Harry despre Ducesa de Cambridge

Încă de dinainte de a decide să părăsească familia regală, între Meghan Markle și Kate Middleton au existat unele tensiuni. Potrivit presei britanice, chiar înainte de nunta lui Harry cu Meghan, au existat zvonuri potrivit cărora actrița ar fi făcut-o să plângă pe Kate, soția Prințului William. În interviul difuzat pe data de 7 martie 2021 de către CBS, jurnalista Oprah Winfrey reușește să scoată la lumină exact contrariul, după ce Meghan a mărturisit că, în realitate, Kate este cea care ar fi făcut-o pe ea să plângă.

Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea, da, problema era corectă, avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele. Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul, a spus Meghan.

Interviul difuzat de CBS a stârnit un val de reacții la Casa Regală britanică
Interviul difuzat de CBS a stârnit un val de reacții la Casa Regală britanică

Reacția lui Kate Middleton după declarațiile lui Meghan Markle

Fosta actriță a serialului Suits a încercat să își scuze acuzațiile mărturisind că nu îți dorește “să fie disprețuitoare față de nimeni”, însă a considerat că zilele de dinainte de nuntă au fost extrem de dificile pentru ea. Și pentru că a existat un conflict între ea și cumnata sa, Ducesa de Cambridge și-ar fi cerut iertare trimițându-i flori lui Meghan. Din păcate, buchetul ar fi ajuns abia după câteva luni de la acest incident. Acum, la aproape trei ani de la nuntă, declarațiile lui Meghan din cadrul interviului au stârnit reacția lui Kate Middleton, care ar putea chiar să încalce protocolul de la Palat.

Potrivit unor surse din cadrul familiei britanice, Kate ar fi “furioasă” din pricina acuzațiilor care i se aduc și ar fi destul de aproape de a oferi un răspuns acestora.

Niciodată nu am văzut-o pe Kate atât de furioasă și nu o învinovățesc. A fost târâtă în povestea asta din primele 10 minute ale interviului lui Meghan cu Oprah și n-a putut să contra-atace. De obicei adoptă abordarea Reginei «nu te plângi, nu explici», dar lucrurile au mers prea departe de data asta.

Pe de altă parte, o altă sursă de la Palat menționează că Ducesa de Cambridge “nu suportă” faptul că familia sa a fost acuzată de rasism. Iar acest fapt se datorează unei alte declarații din cadrul interviului cu Oprah, în care Meghan susține că fiul său Archie nu a primit titlul de prinț din cauza unei discuții apărute între un membru al familiei și Prințul Harry. Se pare că principala problemă era posibila culoare a pielii, mai închisă decât cea normală, pe care bebelușul ar fi urmat să o afișeze la naștere.

Urmăriți Impact.ro și pe