Mihai Albu, declarații fără precedent despre Iulia Albu și actualul iubit. ”Am numit-o perversă, dar Poliția a constatat asta de mai multe ori” (Exclusiv)

Iancu Andreea 04.12.2020, 08:17
Mihai Albu, declarații fără precedent despre Iulia Albu și actualul iubit. ”Am numit-o perversă, dar Poliția a constatat asta de mai multe ori” (Exclusiv)

Între Mihai Albu și fosta sa soție, Iulia Albu, a izbucnit un adevărat război. Cei doi foști parteneri nu mai contenesc în a se acuza reciproc și a se amenința cu procese și despăgubiri. Recent, din cauza unei declarații pe care designerul de pantofi a făcut-o la adresa sa, Iulia Albu este pregătită să îl invite la tribunal pe tatăl fiicei sale.

Mihai Albu, foc și pară pe iubitul Iuliei: „Cum să fie tatăl legal al copilului meu?”

De luni bune, Mihai Albu o acuză pe fosta sa soție că nu respectă programul de vizitare al fiicei sale, conform hotărârii judecătorești din urma divorțului. Acum, designerul se confruntă și cu o altă problemă. El este supărat pe partenerul de viață al Iuliei pentru că încearcă să îi ia locul în viața fiicei sale.

M-am dus să-mi iau fetița, a ieșit el la ușă, și mi-a zis în față că el e tatăl legal al Mikaelei. Voia să mă învețe cum să fac cu Mikaela lecțiile la matematică, i-am zis că atâta lucru știu și eu, că doar sunt arhitect, meseria asta se bazează pe matematică. El este violonist. Concubinul ei nu este și nu va fi niciodată tatăl legal al copilului meu, este doar un fel de bonă legală. Totodată, îi mulțumesc că o sprijină necondiționat pe mama copilului meu în creșterea fetiței noastre, chiar dacă nu sunt cu totul de acord cu metodele utilizate. Copilul trebuie să crească cu iubire și echilibru pentru ambii părinți deopotrivă!, a dezvăluit Mihai Albu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Pe de altă parte, celebrul designer spune despre Iulia Albu că este o persoană „perversă” și „mincinoasă”, existând o diferență notabilă între declarațiile acesteia și constatările Poliției Române.

Iulia e perversă pentru faptul că declară peste tot că ea nu ne-ar fi îngrădit niciodată dreptul fetiței mele și mie să petrecem timp împreună, conform Hotărârii Judecătorești și, când colo, Poliția Română a constatat lucrul acesta de nenumărate ori. Nu mă va da în judecată pentru că nu are vreun motiv viabil, mai bine se conformează respectării Hotărârii Judecătorești, care stipulează un program de vizitare riguros și concret în interesul superior al minorului.

Iulia Albu și iubitul său foto - Instagram
Iulia și iubitul său
foto – Instagram

Iulia a cerut ordin de restricție pentru fostul soț

Deși au divorțat de mai bine de opt ani de zile, în 2012, Mihai Albu și Iulia Albu încă nu reușesc să ajungă la un consens în ceea ce o privește pe fiica lor Mikaela. Mihai Albu o acuză pe Iulia de faptul că minte, în ciuda dovezilor pe care le-au strâns polițiștii.

Am zis că e ”mincinoasă” pentru că, în repetate rânduri, mi-a sărit programul de vizită cu fetița mea (de cele mai multe ori cu Poliția de față, care a și consemnat o plângere penală pentru acest fapt), și a declarat în presa scrisă și la tv că eu nu am dorit să iau copilul, deși s-a rugat de mine să-l iau. Asta este chiar o minciună!, a declarat designerul în interviul exclusiv pentru sursa citată.

Totodată, Mihai a dezvăluit că fosta soție a solicitat și un ordin de restricție în privința sa, însă Procurorul de caz a decis că această solicitare este nefondată.

Ordinul de restricție a fost ridicat imediat de Procurorul de caz ca neîntemeiat, absurd și nefondat. Iulia trebuie să învețe și să înțeleagă că este normal să am o relație constantă și normală cu fetița mea, să respecte necondiționat acest lucru! Faptul că am divorțat și că fetița sta mult mai mult cu mama ei nu implică să fiu exclus din viața copilului și să nu fiu consultat și ținut la curent cu orice se întâmplă în viața fetei.

Pe de altă parte, Iulia a declarat într-un interviu exclusiv pentru Playtech că îl va da în judecată pe fostul său soț pentru că i-a adus prejudicii de imagine serioase.

Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale, pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus. Mi-e frică să stau singură în preajma lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...