Mihaela Borcea e îndrăgostită până peste cap. Ce s-a întâmplat de ziua iubitului ei

Iancu Andreea 23.11.2020, 15:49
Mihaela Borcea e îndrăgostită până peste cap. Ce s-a întâmplat de ziua iubitului ei

Mihaela Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul său partener de viață, care și-a aniversat de curând ziua de naștere. Îndrăgostită asemenea unei adolescente, Mihaela nu a omis urările și declarațiile de dragoste pentru iubitul său, Sorin Rap, pe care le-a făcut publice printr-o postare pe Instagram.

Mihaela Borcea, declarație de dragoste cu ocazia zilei de naștere a iubitului

Au trecut mai bine de opt ani de zile de când Mihaela și Cristi Borcea și-au spus adio, în urma unui divorț. Astfel, fiecare dintre cei doi parteneri a avut ocazia să își vindece rănile și să meargă mai departe. În timp ce Cristi Borcea a trecut deja prin alte două căsnicii, Mihaela Borcea a rămas fidelă unui singur bărbat. Deși a împlinit recent 50 de ani, fosta soție a afaceristului iubește precum o adolescentă.

Mihaela Borcea și Sorin Rap formează un cuplu extrem de sudat, iar dovadă stau mesajele pline de iubire pe care ea i le transmite partenerului. Cel mai recent este postat pe contul de Instagram al Mihaelei, cu ocazia zilei de naștere a iubitului său.   

„La mulți ani, iubitule! ??
Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!!Iți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!!??”, a scris Mihaela pe contul său de Instagram.

Mesajul Mihaelei Borcea pentru Sorin Rap, iubitul său
Mesajul Mihaelei Borcea pentru Sorin Rap, iubitul său

Cine este actualul iubit al Mihaelei Borcea

Mariajul de 23 de ani dintre Mihaela și Cristi Borcea s-a încheiat, ambii reușind să își refacă viața. Dacă pentru afacerist, Valentina Pelinel este femeia alături de care a descoperit fericirea, Mihaela poate spune același lucru despre iubitul său. Alături de Sorin Rap, Mihaela Borcea se simte din nou precum o adolescentă îndrăgostită. Iar relația lor pare desprinsă dintr-un scenariu de film.

Cei doi actuali parteneri de viață s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp, pe când Sorin era doar șoferul doamnei Borcea. Deși inițial au negat idila, fiind implicați într-un scandal mediatic, Mihaela și Sorin au trecut peste gurile rele și acum se iubesc mai mult ca oricând. Fost polițist și șofer, Sorin Rap se bucură să îi fie sprijin și ajutor Mihaelei Borcea în afacerile cu care se ocupă pentru a-și întreține familia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...