Mihaela Borcea, as în afacerile imobiliare. Ce sumă uriașă a câștigat fosta soție a lui Cristi Borcea

Ana Anitoiu 23.10.2020, 15:19
Mihaela Borcea, as în afacerile imobiliare. Ce sumă uriașă a câștigat fosta soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea s-a dovedit un as în afacerile imobiliare. Prima soție a lui Cristi Borcea, care are trei copii cu afaceristul, a obținut o sumă uriașă.

Cum a câștigat Mihaela Borcea o avere

Mihaela Borcea și Cristi Borcea au vândut cu 2 milioane de euro un hotel pe care îl avea în Botoșani, de care se ocupa ea și de rentabilitatea căruia nu mai era mulțumită.

Cumpărătorul a confirmat informația și a dezvăluit de ce a făcut această achiziție, la data de 6 octombrie. Omul de afaceri a spus și ce planuri are cu acest hotel, în următorii ani.

”Da, este adevărat, am cumpărat hotelul «Premier», cu spălătoria, restaurantul şi parcarea. Am semnat actele pe data de 6 octombrie. Nu mi-a fost teamă să fac această achiziţie în pandemie, afacerile se fac la risc. Eu sunt în comerţ din 2009 şi ştiu cum voi face ca acest hotel să meargă.

Deocamdată îl vom renova, nu arată prea bine, ba chiar este spre degradare. Vom începe cu interiorul, iar de la anul cu exteriorul. Am o nepoţică de opt luni, pe Sophia, sufletul familiei, pentru ea l-am luat. Nora mea este manager la un hotel mare din Anglia şi mă va ajuta foarte mult în acest domeniu”, a spus omul de afaceri Lucian Plămadă, care a cumpărat hotelul.

Mihaela și Cristi Borcea
Mihaela și Cristi Borcea

Acum, Mihaela Borcea a rămas cu un hotel la mare, un waterpark și o afacere în domeniul frumuseții, în Capitală. Recent, Cristi Borcea a confirmat faptul că a câștigat 70 de milioane de euro cât timp se afla la închisoare.

”Cu buteliile am început înainte de Revoluție și cu buteliile sunt și acum. Deci acum tot butelii fac. După 30 de ani, tot cu asta mă ocup. Butelii, petrol și gaze. Fac doar ce-am învățat. În ce m-am băgat și n-am știut, am pierdut. Acum am 3.000 de angajați și mă ocup de agricultură și de turism”, a dezvăluit Borcea într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor în vara acestui an.

Mihaela Borcea, fericită alături de un alt bărbat

Mihaela Borcea a avut o căsnicie de peste 20 de ani cu Cristi Borcea și au trei copii împreună. Au rămas parteneri în afaceri, dar fiecare dintre ei și-a refăcut viața personală.

În prezent, Mihaela Borcea își împarte viața cu un fost polițist, Sorin Rap. Potrivit click.ro, înainte de a-și începe relația cu fosta soție a lui Cristi Borcea, bărbatul locuia într-o garsonieră ANL cu o suprafață de 40 de metri pătrați. Totuși, acum s-a mutat în vilă, cu Mihaela Borcea, și conduce o mașină de lux.

Relația lor a început cu un scandal iscat de fosta parteneră a bărbatului. Inițial, Mihaela Borcea a negat legătura cu Sorin Rap, spunând că acesta îi era doar șofer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...