Mihaela Borcea s-a pozat aproape de plajă, în Olimp. Ce au observat oamenii: ”Păcat!”

Diana Radu 30.07.2020, 17:00
Mihaela Borcea s-a pozat aproape de plajă, în Olimp. Ce au observat oamenii: ”Păcat!”

Mihaela Borcea a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea în apropierea plajei Olimp pentru care a fost aspru taxată de fani. Fosta soție a lui Cristi Borcea se afla probabil în vizită la hotelul pe care-l deține în această stațiune de pe litoral.

Mihaela Borcea, taxată de fani. Ce au observat aceștia?

Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a refăcut viața și are o afacere foarte profitabilă. Mihaela deține un hotel în Olimp pe care l-a redeschis recent. Însă unii spun că prețurile de cazare la Hotelul Pam Beach ar fi mult pre mari. Potrivit site-ului hotelului, tarifele pentru o noapte de cazare, valabile pentru perioada iulie-august, sunt următoarele: 325 lei (camera dublă), 485 lei (apartament cu două camere), 405 lei (cameră triplă).

Recent, Mihaela Borcea a postat pe Instagram o poză cu ea în apropierea plajei din Olimp, probabil după ce a terminat sesiunea de bronz. Fanii au remarcat imediat că plaja nu este deloc una curată, ci plină de gunoaie.

„Frumoasă doamnă! Dar, păcar că în imediata apropiere sunt gunoaiele aruncate ala-n dala”, a scris o fană la postarea Mihaelei Borcea.

mihaela borcea, olimp, instagram
Mihaela Borcea, taxată de fani. Ce au observat aceștia?

Cu cine se iubește Mihaela Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în anul 2011 după o căsnicie de 23 de ani. Cei doi au împreună trei copii a cărei custodie este împărțită. Între timp, aceasta și-a refăcut viața iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sorin Rap, un fost polițist. Îndrăgostiții s-au mutat deja împreună și sunt foarte fericiți împreună.

Idila dintre Mihaela și Sorin Rap a ieșit la iveală la începutul anului. Bărbatul era la momentul respectiv anagajatul Mihaelei. Angela, soția lui, a ieșit în public cu scandal, acuzând-o pe Mihaela Borcea că „i-a furat bărbatul” . La vremea respectivă, fosta soție a a lui cristi Borcea a negat orice relație cu angajatul său. Însă, acum cei doi nu se mai ascund.

Urmăriți Impact.ro și pe