Cu cine se iubește Mihaela, fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Bărbatul a dat lovitura vieții

Iancu Andreea 06.07.2020, 13:04

După ce a divorțat de Cristi Borcea, Mihaela a tot sperat într-o împăcare. Totuși, viața i-a adus fericirea în brațele unui nou bărbat. Acum Mihaela are tot ceea ce și-ar putea dori, o afacere profitabilă și un om alături, care să o susțină.

Mihaela Borcea o femeie de succes

Chiar dacă au trăit împreună o căsnicie de 23 de ani, Mihaela și Cristi Borcea au decis să meargă pe drumuri separate începând cu anul 2011. Pe de altă parte, însă, fosta soție a afaceristului a rămas alături de Cristi, ba chiar s-a împrietenit cu noile soții. Cu majoritatea femeilor cu care a fost cuplat omul de afaceri, Mihaela a făcut la rândul său afaceri.

De ceva timp, totuși, Mihaela Borcea a pornit pe cont propriu. Astfel, aceasta deține un hotel în Olimp, pe care l-a redeschis recent. Astfel, prima soție a lui Cristi a ales să organizeze petreceri cu trupe faimoase, care să atragă turiștii. Pe de altă parte, unele guri rele spun că prețurile de cazare la Hotelul Pam Beach sunt cam piperate. Potrivit site-ului hotelului, tarifele pentru o noapte de cazare, valabile pentru perioada iulie-august, sunt următoarele: 325 lei (camera dublă), 485 lei (apartament cu două camere), 405 lei (cameră triplă).

Mergeţi vă rog la Mamaia să vedeţi ce preţuri sunt! Este un hotel de 3 stele renovat complet!, a răspuns Mihaela Borcea, pe pagina de Facebook a hotelului.

Actualul iubit al Mihaelei este fost polițist
Actualul iubit al Mihaelei este fost polițist

Fosta soție a lui Borcea iubește din nou

Dacă în privința finanțelor Mihaela se descurcă bine, în ceea ce privește dragostea stă și mai bine. Deși are trei copii în urma mariajului cu Cristi Borcea, femeia de afaceri a reușit să treacă peste despărțire. Astfel, Mihaela trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat. Ea și-a refăcut viața alături de Sorin Rap, un fost polițist. Potrivit click.ro, bărbatul locuia într-o garsonieră ANL de 40 de metri pătrați. Totuși, acum s-a mutat în vilă alături de Mihaela și conduce un BMW X5.

Urmăriți Impact.ro și pe