Michael K. Williams a fost găsit mort în propria casă. Actorul, cunoscut pentru rolul din „The Wire”

Nicu Stan 07.09.2021, 10:40
Michael K. Williams a fost găsit mort în propria casă. Actorul, cunoscut pentru rolul din „The Wire”

Este doliu la Hollywood după ce Michael K. Williams a fost găsit mort în propria casă. Actorul este cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în „The Wire”. Michael K. Williams fusese nominalizat la premiile Emmy și avea doar 54 de ani. Poliția a deschis o anchetă după ce în casa lui s-au găsit accesorii pentru consumul de droguri.

Doliu la Hollywood. A murit actorul din ”The Wire”. Câți ani avea Michael K. Williams

Este doliu în lumea actorilor după ce Michael K. Williams, protagonistul serialului de succes „The Wire” (”Cartelul crimelor”) produs de HBO, a fost găsit decedat, luni, în apartamentul lui din Brooklyn. Actorul fusese nominalizat la premiile Emmy și avea doar 54 de ani.

Astfel, poliția s-a deplasat la domiciliul actorului după ce a primit un apel de urgență la ora locală 14:00 din partea unei rude a acestuia. De asemenea, o rudă de-a celebrului actor a confirmat decesul și a cerut presei să-i respecte inimitatea.

Se crede ca Michael K. Williams a murit din cauza unei supradoze
Se crede ca Michael K. Williams a murit din cauza unei supradoze

Poliția a deschis o anchetă

În schimb, poliția din Brooklyn a anunțat că a deschis o anchetă, iar medicul legist va stabili cauza morții actorului.

Conform ABC News, în casa actorului ar fi fost găsite accesorii pentru  consumul de droguri, iar suspiciunile, neconfirmate încă oficial, sunt că Michael K. Williams ar fi decedat din cauza unei supradoze.

Actorul recunoștea că are o problemă mare cu drogurile

De asemenea, de-a lungul anilor, actorul nu a ascuns că a dus o luptă cu dependența de droguri, precizează BBC.

Michael Williams a jucat rolul lui Omar Little în serialul HBO- ”The Wire”. În plus, a dat viață personajului Chalky White din ”Imperiul din Atlantic City” (”Boardwalk Empire”), iar 2021 dusese nominalizat la premiile Emmy 2021 pentru rolul lui Montrose Freeman din ”Lovecraft Country”. Toate sunt seriale produse de HBO.

Ce rol a interpretat  Michael K. Williams în ”The Wire”

În serialul ”The Wire”, Michael K. Williams l-a interpretat pe Omar Little, un homosexual care jefuia bandele de traficanți de droguri, în timp ce personajul Albert ”Chalky” White din ”Imperiul din Atlantic City” a jucat tot rolul unui gangster rău.

Colegii actorului sunt șocați de vestea morții acestuia și au transmis mesaje de regret și condoleanțe pe rețelele de socializare.

Mesajele colegilor lui Michael K. Williams

”Dacă era o scenă de film, ar fi fost cel mai bun. Punct”, a scris actorul Edward Norton, care a lucrat cu Williams la filmul din 2019 ”Motherless Brooklyn”.

”Este sfâșietor să afli așa ceva. Am pierdut un talent enorm în Michael K. Williams”, a scris și pe Twitter actorul George Takei din ”Star Trek”.

HBO a emis un comunicat de presă despre moartea lui Michael K. Williams

De asemenea, printr-un comunicat, rețeaua de televiziune HBO, difuzorul celor 60 de episoade din ”The Wire” între 2002 și 2008, se declară ”devastată” de vestea morții actorului Michael Kenneth Williams, colaboratorul ei de peste 20 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe