Mesajul găsit de o şoferiţă pe parbrizul maşinii sale, viral. Ce i-a putut scrie un conducător auto

Stan Filon 18.08.2021, 15:44
Mesajul găsit de o şoferiţă pe parbrizul maşinii sale, viral. Ce i-a putut scrie un conducător auto

Parcările din marile orașe din România sunt foarte puține la număr, în comparație cu numărul din ce în ce mai mare de mașini. Așadar găsirea unui loc de parcare în București, de exemplu, poate fi o adevărată încercare pe care șoferii bucureșteni o cunosc bine de tot.

Mesajul viral găsit de o şoferiţă pe parbrizul maşinii sale

Numărul mic de parcări îi face de multe ori pe șoferi să găsească soluții cam neortodoxe, inclusiv să blocheze alte autoturisme. De multe ori, aceștia lasă însă și un număr de telefon unde poate fi contactat. Alteori, aceștia nu lasă nimic, iar șoferii blocați se văd nevoiți să sune la poliție.

O șoferiță care și-a găsit mașina blocată a rămas surprinsă după ce a văzut că sub ștergător avea un mesaj inedit. Era chiar de la șoferul care i-a blocat mașina. Acest mesaj postat pe rețelele de socializare a stârnit reacții multe ale internauților.

Mesajul viral gasit de o soferita pe parbrizul masinii sale
Mesajul viral gasit de o soferita pe parbrizul masinii sale

Ce pățesc șoferii care blochează alte autoturisme

“Îmi cer scuze că am parcat așa. E cam aproape de dumneavoastră. Dar na, nu sunt locuri de parcare. Revin într-o ora”, scria pe bilețelul lăsat de cel care i-a blocat mașina tinerei șoferițe. Internauții au zâmbit atunci când au privit mai atent bilețelul. Acesta conținea și un…sărut, pentru a îndulci amarul șoferului blocat. De data aceasta, șoferița a dat de o altă șoferiță, care s-a cam enervat că nu a găsit și un număr de telefon unde s-o găsească pentru a-i cere să se întoarcă mai repede la mașină.

Dar ce pățesc șoferii care blochează alte autoturisme? Ei bine, se pare că aceștia scapă basma curată! “Au fost apeluri care au reclamat blocarea mașinii. Colegii de la 112 au trimis la fața locului colegii de la Rutieră sau Poliția Locală. Însă, se pare că nu există cadru legal pentru sancționarea efectivă a blocării, în contextul locurilor de parcare. Dacă mașina care blochează un alt autoturism obstrucționează o cale de acces sau o bandă de circulație, atunci putem interveni pe lege. Altfel, nu avem cadru legal să intervenim”, a declarat Benone Tocilă, director interimar la Poliția Locală Bacău, potrivit Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...